19.10.2019-14:48 (Son Güncelleme:18.04.2024-21:33)


1

Yanlış el pozisyonu: Otururken ellerinizin pozisyonuna dikkat edin. Ellerini kucağına koyabilirsin, ama onları ceplerine sokma çünkü bir şeyleri sakladığına işaret edecek.



2

Saçınızla oynamak

Saçınızla oynamak

Genellikle flört tekniği olarak kullanılsa da, endişe, düşük özgüven, stres ve rahatsızlık belirtisi de olabilir. Saçla oynamak tekrarlayan ve takıntılı hale geldiğinde , bir dürtü kontrol bozukluğuna bile işaret edebilir.



3

Kişisel alanı istila etmek

Kişisel alanı istila etmek

Araştırmacılar dört kişisel alan seviyesini ayırt ediyor. Resmi bir toplantıda yeni tanıştığınız kişi ile aranızdaki mesafe yaklaşık 4 - 12 metre olmalıdır.



4

İsimleri unutmak

 İsimleri unutmak

Bir kişinin adını unutursanız, özellikle de bu kişi sizinkileri hatırlıyorsa, bu utanç vericidir. Bundan kaçınmak için , girişten hemen sonra adı tekrarlayın: “Merhaba, Anna! Tanıştığımıza memnun oldum. ” İsimlerle ilgili korkunç olduğunuz mazereti kullanmayın.



5

Dikkat dağıtıcı sesler çıkarmak

Dikkat dağıtıcı sesler çıkarmak

Yaptığınız herhangi bir rastgele ses, ayağınıza dokunmak, parmaklarınıza vurmak veya parmak ekleminizi kırmak gibi diğerlerine rahatsız edici ve rahatsız edici olabilir. Vurma , gerginliği, tahrişi veya sabırsızlığı gösterebilir ve ayrıca yalan söylediğinizi veya başkalarını tahriş etmeye çalıştığınızı gösterebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR