İlhan Palut'tan Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'de bu sezona İzmir temsilcisi Göztepe'de başlayan Teknik Direktör İlhan Palut, birkaç hafta önce sarı kırmızılı kulüpten ayrılıp İttifak Holding Konyaspor'a imzayı atmıştı. Konyaspor'da başarılı bir başlangıç yapan İlhan Hoca , gündeme dair açıklamalarda bulundu.

05.03.2021-16:12 - (Son Güncelleme: 05.03.2021-16:12) İlhan Palut'tan Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalar

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Fenerbahçe karşılaşması öncesi yapmış olduğu açıklamalarda ;

FUTBOLCULARIMIZIN ÖZGÜVENLERİNİ GERİ GETİRDİK

Burada ilk geldiğimiz şey oyunculara özgüven ve cesaret aşılamak oldu. Futbolcuların özgüvenlerini geri getirdik. Genel manada bu noktada istediklerimizi aldık doğru işler yaptık ama hücumsal anlamda daha ileriye gitmemiz gereken yerler var.

OYUNCULARIMDAN ÇOK MEMNUNUM

Çikalleshi takım için yüzde yüzünü veren bir oyuncu ondan çok memnunum, Abdülkerim algısı açık oyuncu gelişime açık oyuncu Türk futboluna milli takım düzeyinde bu temposuyla devam ederse katkı sağlayacağını düşünüyorum. Diomande Rize’de oynarken beğendiğim oyuncuydu oyunun iki yönünü oynayan bir oyuncu. Rize’de ilk yarı oynamadı o yüzden ritim eksikliği vardı. Buraya ilk geldiğinden itibaren çok iyi reaksiyon verdi. Diomande hem defansif anlamda hem de ofansif anlamda sorumluluklar alıyor. Şu ana kadar gösterdiği performanstan oldukça memnunum. Miloseviç’e ise güvenmeye, ondan hücum anlamında katkılar beklemeye devam edeceğiz.

FENERBAHÇE KARŞISINDA CESUR OYNAYACAĞIM

Fenerbahçe bireysel kalitesi çok yüksek oyuncuları olan bir takım bu maçta topun arkasına yaslanmalar olacaktır ancak sadece topu onlara bırakmayacağız biz de çıkacağız hücumda gerekli cesareti göstermek istiyoruz. Fenerbahçe karşısında kendi oyunumuzu felsefemizi uygulayacağız. Maçın nasıl geçeceğini bilmiyorum iyi defans yapalım hücumda güzel işler yapalım. Ancak şunu diyebilirim izleyenlerin keyif alacağı bir karşılaşma olacak. Bu maçta duran toplar çok önemli Fenerbahçe’ni bu alanda önemli silahları var bizim de etkili silahlarımız var bunu yapan taraf avantajı kapar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal