Maç Sona Erdi! Erzurumspor 2-4 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 34. Haftasında hem zirve hattını hem küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada Erzurumspor sahasında Beşiktaş'ı ağırlıyor.

11.04.2021-18:46 - (Son Güncelleme: 11.04.2021-21:43) Maç Sona Erdi! Erzurumspor 2-4 Beşiktaş

' CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ '

' İLK 11' LER ' 

Erzurumspor : Szumski, Leo, Hasan, Da Costa, Butko, Omolo, Petus, Aatıf, Cenk, Emrah, El Kabir

Beşiktaş : Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Dorukhan, Ghezzal, Atiba, Oğuzhan, Larin, Cenk

' İKİ TAKIM ARASINDA '

Beşiktaş'a rakip olduğu beş resmi maçın ikisini kazanan BB Erzurumspor (1B 2M), iki galibiyetini de geçen sezon Türkiye Kupası son 16 turu eşleşmesinde 3-2'lik skorlarla aldı.

İstanbul takımlarına rakip olduğu son 10 Süper Lig maçının sekizini kaybeden BB Erzurumspor (1G 1B), son üç karşılaşmadan 4 puan çıkardı (1G 1B 1M).

Evinde oynadığı son Süper Lig maçında Konyaspor'a 2-1 mağlup olan BB Erzurumspor, 2021 takvim senesinde üst üste iki iç saha yenilgisi almadı.

Deplasmanda oynadığı son Süper Lig maçında Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olan Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde üst üste iki dış saha yenilgisi almadı.

BB Erzurumspor formasıyla çıktığı son iki Süper Lig maçında birer GOL atan Manuel da Costa, aynı sayıda golü daha önceki 23 karşılaşmada kaydetmişti.

Süper Lig kariyerinde BB Erzurumspor ile ilk kez karşılaşmaya hazırlanan Cenk Tosun, daha önce rakip olduğu 30 takımın 26'sına en az bir GOL attı. Bu sezon ligde forma giyen oyuncular arasında daha fazla takımın filelerini havalandıran tek isim İlhan Parlak (27).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal