İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bomba Yüklü Araç Yakalandı

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde seçim bürosu açılışına katılan Bakan Soylu, bomba yüklü aracın ve teröristlerin bir hafta önce yakalandığını açıkladı.

11.02.2019-13:03 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-13:19) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bomba Yüklü Araç Yakalandı

Bakan Soylu, bomba yüklü aracın teröristlerin bir hafta önce yakalandığını açıkladı.

Ankara Nallıhan ilçesinde seçim bürosu açılışına katılan, İçişleri Bakan Süleyman Soylu, 'Bir hafta önce Türkiye'ye tuzak kurmaya çalışan, Türkiye içerisinde birilerini ve bomba yüklü arabayı yakaladık.Sınırın ötesinde de onlara kim talimat vermişse jandarmamız da onları kıskıvrak yakalayıverdi.' ifadelerini kullandı.

72 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İçişleri Bakanlığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 72 teröristin etkisiz hale getirildiği, çok sayıda sığınağın imha edildiği bildirildi.

Jandarma Özel Harekat ve Jandarma Komando birliklerinin, düzenlediği operasyonlarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde terör örgütünün barınma alanlarında 72 terörist etkisiz hale getirdi.

YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE;

Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birlikleri -30 dereceye varan soğuklar ve sert kış koşullarına rağmen düzenlediği operasyonlar ile terör örgütünün kırsal alandaki kış üstlenmesini sekteye uğrattı. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde terör örgütünün barınma alanlarına yönelik düzenlenen 10 bin 659 operasyonda, 72 terörist etkisiz hale getirilirken çok sayıda sığınak da imha edildi. Bu sığınaklardaki mühimmat ve yaşam malzemelerine ise el konuldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal