27.10.2020-10:50 (Son Güncelleme:29.03.2024-10:33)


1

Önceki akşam Yeniköy’de objektiflere takılan oyuncu İbrahim Büyükak, yakın arkadaşı Eser Yenenler’in durumu hakkında konuştu. Eser Yenenler’in koronavirüs testinin pozitif çıkması hakkında Büyükak, ‘Eser evde karantinada. Durumu çok iyi, her gün konuşuyoruz’ ifadelerini kullandı.



2

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; oyuncu İbrahim Büyükak, önceki akşam Yeniköy’deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. Arkadaşlarıyla vakit geçiren Büyükak, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.



3

Eser Yenenler’in koronavirüs testinin pozitif çıkması hakkında konuşan oyuncu, ‘Eser evde karantinada. Durumu çok iyi, her gün konuşuyoruz’ dedi.



4

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Yenenler’in test sonucu pozitif çıkmış ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmişti. İstanbul’daki evinde izole olan başarılı oyuncu durumu şu şekilde açıklamıştı.



5

‘Çok dikkat etmeme rağmen Covid-19 testim pozitif çıktı ama çok şükür hafif semptomlarla geçiriyorum. Kuzey ve Berfu negatif, İzmit'te ailesinin yanında.Ben kendimi izole edip, gerekenleri yapıyorum. Daha ağır geçirenlere acil şifalar diliyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr