27.04.2021-17:41 (Son Güncelleme:03.08.2021-17:28)


1

Leyla Adalı

Leyla Adalı

1990'ların başında İbo Show'un ve Türkiye'nin en popüler oryantal dansçılarından biriydi. Şu an mesleğini Yalova - Çınarcık'ta sürdürüyor.



2

Leyla Adalı'nın son hali

Leyla Adalı'nın son hali



3

Tanyeli

Tanyeli

İbo Show'un efsane dansözüdür kendisi. Özellikle Arap medyasında bir fenomen



4

Geçtiğimiz yıllarda evlenen Tanyeli, Avustralya'da evlenmişti. Tanyeli'nin büyük bir dans okulu var ve mesleğini eğitmen olarak devam ettiriyor. Tanyeli en son 2018 yılında Cenk Eren'in sahne aldığı Bodrum'da böyle görüntülenmişti



5

Sibel Gökçe

Sibel Gökçe

Sibel Gökçe, hem ekranda hem de gazino programlarında İbrahim Tatlıses ile uzun süre çalıştı. Ancak geçtiğimiz yıllarda İbrahim Tatlıses'in kendisine tecavüz ettiğini iddia etmiş ve konu yargıya taşınmıştı. Geçtiğimiz aylarda İbrahim Tatlıses, Sibel Gökçe'ye bir itibar davası açtı ve davayı kazandı.



6

Sibel Gökçe'nin son hali de böyle

Sibel Gökçe'nin son hali de böyle



7

Asena

Asena

İbo Show denilince akla gelen ilk oryantal kesinlikle Asena olabilir. İbrahim Tatlıses ile yaşadığı aşk ve sonrasında yaşadığı zor günler hiç unutulmadı. Hatta uğradığı silahlı saldırının azmettiricisinin İbrahim Tatlıses olduğu konuşuldu. Asena'yı vuran Ahmet Demir'in ifadesi şöyle olmuştu: "Tatlıses'i çok seviyordum. Asena onu üzüyordu. Bu yüzden onu cezalandırmak istedim. Vurduğumda da meşhur olacağımı düşünüyordum."



8



9

Asena 2017 yılında iş insanı Hasan Dere ile evlenip Almanya'ya yerleşti.



10

Didem

Didem

İbrahim Tatlıses ile adını duyuran Didem, Cihangir'de kameralara yansıdığı sırada muhabirlere çarpıcı itiraflarda bulundu.



11

Pandemi dolayısıyla iş yapamadığını söyleyen Didem Kınalı, 'Kiramı ve faturalarımı ödeyemiyorum. E-devlet üzerinden yardım başvurusu yaptım ama geri dönüş olmadı' diyerek isyan etti.



12

Didem Kınalı şu an İstanbul'da oryantal eğitmenliği yapıyor ve özel gecelerde sahne alıyor.



13

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr