İBB DJ Ersin konseri ücretsiz mi? Yenikapı DJ Ersin konseri tarihi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk demokrasisinin dönüm noktalarından olan 23 Haziran 2019 seçimlerinin seneyi devriyesini İstabullu vatandaşlar ile beraber kutlayacak. Evdeki Saat, Mavi Gri, BEGE, Reynmen, Dj Ersin ile Edis 'in vereceği konserler adeta bayram havasında geçecek. Peki, İBB DJ Ersin konseri hangi gün ve saat kaçta başlayacak? İşte detaylar..

23.06.2022-04:29 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-04:29) İBB DJ Ersin konseri ücretsiz mi? Yenikapı DJ Ersin konseri tarihi

İBB, 23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinin 3. seneyi devriye kutlamalarını İstanbullu vatandaşlar ile beraber yapacak. Bütün İstanbul halkının davetli olduğu '' Demokrasi Şenliği '' ise Yenikapı Etkinlik Alanından coşku içinde kutlanacaktır. Şenlikte ise birbirinden çok sevilen sanatçılar yer alacak. İşte şenlik detayları..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi DJ Ersin konseri hangi gün ve saat kaçta yapılacak? Konser girişleri bedava mı olacak?

23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 14.00 'te açılacak olan kapılar ile tören alanı da birbirinden renkli alanlara ev sahipliği yapacak. Bütün gün açık alanda DJ performansı, kortej grubu, jonglör ile pandomim gösterileri etkinliğe gelenleri eğlenceye doyuracak. İstabullu vatandaşlar mandala, tuval boyama, rüzgar gülü yapımlarının atölyelerine katılım sağlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'nin bütün iştirak ile birimleri şenliklerde yer alacak. Şehir Hatları tarafından üretilen milli ile yerli deniz taksileri de konser alanında ziyaretçilerini bekliyor olacak. İETT 'den alınan yeni yerli metrobüsler de tarihi Kadıköy - Moda nostaljik tramvayı da etkinliklere gelen misafirlerin ziyareti için hazır bulunacaktır. Aynı zamanda itfaiye eğitim aracı, son teknolojik temizlik araçları ile şehre hizmet eden pek çok araç tören alanında yerini alacak.

İBB 23 Haziran Şenlikleri

3D yazıcılar ile tüm gün canlı üretim olacak

İBB iştiraklerinden olan İSTON, teknoloji alanında devrim yaratan 3D yazıcısı ile etkinlik alanında bütün gün canlı olarak üretim yapacak. BİMTAŞ iştiraki ise ziyarete gelen misafirlerine Göbeklitepe, Yerebatan Sarnıcı, Rumelihisarı gibi alanlarda sanal gerçeklik ile gezi imkanı tanıyacak. Spor İstanbul da uzman eğitmenlerin eşliklerinde pek çok spor aktivitesi güne farklı bir anlam katacak. Ağaç AŞ Bahçe Marketi, BELTUR karavanı, Halk Ekmek büfesi, Hamidiye su stantlarından alış veriş yapma imkanı da sunulacaktır.

Reynmen, DJ Ersin, Edis ile pek çok sanatçı etkinlikte yer alacak

Yenikapı Etkinlik Alanı, her konserde ayrı bir coşku yaşatacak. DJ Ersin, alanı dolduran kalabalığı harekete geçirecek ve Evdeki Saat ile Mavi Gri Grupları da en çok sevilen parçalarını hayranları ile birlikte seslendirecek. Daha sonrasında ise sahneye ünlü fenomenler Reynmen ile BEGE çıkarak keyifli dakikalar yaşatacak. İlerleyen saatlerde ise ev sahibi olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'nun İstanbul halkına seslenmesinden sonra ünlü pop yıldızı Edis sahne alacak ve hayranlarına unutulmaz bir konser gecesi yaşatacak.

İBB Demokrasi Şenlikleri

Yenikapı Etkinlik Alanına ek ulaşım seferleri yapılacak

Bütün İstanbul halkının davetli olduğu Demokrasi Şenlikleri 'ne gitmek için İETT Yenikapı Etkinlik Alanına ek otobüs seferleri yapacak. Metro ulaşımı ile etkinliğe gitmek isteyen vatandaşlar da Yenikapı Metrosundan etkinlik alanına bedava binerek gidebileceklerdir.

Yenikapı Etkinlik Alanı konser programı nedir?

23 Haziran Perşembe günü başlayacak olan etkinliğe pek çok değerli sanatçı katılacak ve unutulmaz anlara imza atacaklar. Sanatçıların konser saatleri ise şu şekildedir:

- Saat 16.00 'da Evdeki Saat konseri başlayacak.

- Saat 17.30 'da Mavi Gri konseri başlayacak.

- Saat 19.30 'da Bege ile Reynmen konseri başlayacak.

- Saat 20.45 'te DJ Ersin konseri başlayacak.

- Saat 21.00 'de Edis konseri başlayacak.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal