19.04.2021-16:42 (Son Güncelleme:18.07.2023-12:23)


1

Animasyon filmi, başında ''666'' rakamı olan ve şeytanı temsil eden bir keçi ile başlıyor. Arka da ise 11 Eylül'de yıkılan İkiz Kuleler yer alıyor.



2

Bush'un yer aldığı bir sınıf ve arkada aydınlanmayı temsil eden tablo yer alıyor.



3

Diğer yandan ekranda Saddam Hüseyin beliriyor ve gökyüzünde de ters dönen kanlı hilal bulunuyor. Bu da İslam'ın nasıl kullanıldığını temsil ediyor.



4

Bir yandan da bir havuza petrol aktığını görüyoruz. Bir önceki sahneden dolayı bunun Orta Doğu'dan gelen petroller olduğu tahmin ediliyor.



5

New York'taki Özgürlük Heykeli kadraja giriyor ve heykelin altında Yahudilerin kullandığı yıldız beliriyor. Bu aslında Amerika'nın özgürlüğünün Yahudilerin elinde olduğunu gösteriyor.



6

Animasyon filmi boyunca alnında tek göz işareti olan bir adam yolculukta olarak gösteriliyor. Bu kişinin Hz. İsa'nın tasvirinde olduğu gözüküyor. Ancak vücudundaki sembollerden bu kişinin sahte Mesih olduğu tahmin ediliyor.



7

Başka bir sahnede ise bir caminin bombalandığı yer alıyor.



8

Bu sahnede ise Müslüman bir annenin çocuğu için ağıt yaktığı görülüyor. Annenin elinde ise kimyasal bir madde var. Bu durumun ise Suriye'yi temsil ettiği gözleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR