Irak'ın Kuzeyinde PKK'lı 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Irak kuzeyinde bulunan Avaşin'de PKK'lı 2 terörist hava operasyonu ile etkisiz hale getirildi.

30.05.2020-09:58 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-10:16) Irak'ın Kuzeyinde PKK'lı 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Irak kuzeyinde bulunan Avaşin'de PKK'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Bakanlığın resmi Twitter hesabından gerçekleşen açıklamada teröristlerin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği aktarıldı. Atnı açıklamad son terörist de etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonların süreceği işaret edildi.

Bakanlık açıklaması tam olarak şöyledir: "Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 2 PKK'lı terörist düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek."

NE OLMUŞTU?
Önceki gün Irak kuzeyinde yer alan Gara bölgesinde, keşif ve gözetleme vasıtalarıyla saptanan 2 PKK'lı teröristin gerçekleştirilen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarımız kararlılıkla sürüyor. Irak kuzeyindeki Gara bölgesinde, keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 2 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal