Kamu Bankalarından Vatandaşa Dört Yeni Kredi Paketi

Kamu bankaları normalleşme sürecine geçiş sürecinde salgının olumsuz etkisini yok etmek amacıyla dört yeni kredi paketini uygulamaya koyacak.

01.06.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-10:42) Kamu Bankalarından Vatandaşa Dört Yeni Kredi Paketi

Kamu bankaları normalleşme sürecine geçiş sürecinde salgının olumsuz etkisini yok etmek amacıyla dört yeni kredi paketini uygulamaya koyacak.

KONUT DESTEK PAKETİ

Konut desteği çerçevesinde sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman sunulacak.

İKİNCİ EL BİNEK ARAÇ VEYA TİCARİ ARAÇ KREDİSİ

İkinci el binek araç veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere yüzde 0,82 faiz oranı ile taşıt kredi desteği sağlanacak.

SEYAHAT ACENTELERİNDEN TATİL PAKETİ

Seyahat acentelerinden tatil paketi almak isteyen vatandaşlara 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli uygun koşullarda ekonomik destek sunulacak.

YERLİ ÜRETİM YAPAN FİRMALARA DESTEK PAKETİ

Bununla birlikte yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır binek araç veya ticari araç satın alacak kişilere, şirketler ile düzenlenecek olan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık yüzde 0,49-0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı ağlanacak.

Öte yandan yine yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet firmalarıyla anlaşmalar yapılarak, asgari 3 bin TL, azami 30 bin TL kredi tutarı ile 6 ay ödemesiz azami 60 ay vade, aylık yüzde 0,55 faiz oranı ile finansman imkanından faydalanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal