Sağlık Bakanı Koca: Tehlike Henüz Geçmiş Değil!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını ile mücadelede ülkemiz tüm dünyaya örnek bir başarı sağladı."dedi.

29.05.2020-15:55 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-17:04) Sağlık Bakanı Koca: Tehlike Henüz Geçmiş Değil!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını ile mücadelede ülkemiz tüm dünyaya örnek bir başarı sağladı."dedi.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi’nin açılış töreninde açıklama yapan Sağlık Bakanı Koca, "Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadelede ülkemiz tüm dünyaya örnek bir başarı sağladı. Her geçen gün güçlenen sağlık sistemimiz, 21. yüzyıl dünyasında Türkiye'nin adını sağlık ülkesi olarak yazdıracaktır." diye konuştu.

Bakan Koca, "Tehlike henüz geçmiş değil. Bir süre daha tedbirlerimize devam etmek zorundayız."dedi.

Bakan Koca, Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nin açılış töreninde gerçekleştirdiği açıklamada, hastanenin, sağlık altyapısına yeni bir anlayışla güç katacağını, sağlık hizmetinde yeni bir alternatif ve yeni bir vizyon sağlayacağını dile getirdii.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açılışa katılımlarından ötürü teşekkürlerini sunan Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığa verdiği önem ve sürekli destekle bu gururun söz konusu olmadığıı sağladığını ifade etti.

Sağlık Bakanı Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde herkesin sağlık hakkının güvende olduğunu, ihtiyaç halindeki herkesin vaktinde ve kaliteli sağlık hizmetine rahatlıkla ulaşabildiğini bir Türkiye'ye adım adım ilerlediklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yönlendirdiği amaç doğrultusunda sağlıkta Türkiye'nin level atladığı bir dönemin etkili olduğuna vurgu yapan Koca, bu dönemin, insanların layık olduğu hizmete en üst düzeyde kavuşmasına yardımcı olan bir örnek teşkil etmesini istediklerini bildirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal