HSK'da Görev Dağılımı Belli Oldu

Hakimler Savcılar Kurulu'nda yapılan seçimler belli oldu. Bunun sonucunda 1. Daire Başkanlığı'na Halil Koç, 2. Daire Başkanlığı'na Mehmet Akif Ekinci getirildi; Ekinci başkanvekili de oldu.

07.06.2021-12:44 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-13:51) HSK'da Görev Dağılımı Belli Oldu

Son dakika haberine göre Hakimler Savcılar Kurulu'nda yapılan seçimle, görevler belli oldu. Buna bağlı olarak 1. Daire Başkanlığı'na Halil Koç, 2. Daire Başkanlığı'na Mehmet Akif Ekinci getirildi; Ekinci başkanvekili de oldu. 

GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ

İlk toplantısı yapılan yeni Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Adalet Bakanı Abdulhamit Gül başkanlığında bir araya gelerek gerçekleştirildi. Buna bağlı olarak yeni Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) görev dağılımı bugün itibarıyla belli oldu. 

HSK DAİRE BAŞKANLARI SEÇİLDİ

Yapılan toplantı ardından  1. Daire Başkanlığı'na tekrar Halil Koç getirildi; üyeliklere ise Ömer Faruk Yıldırım, Hasan Yılmaz, İbrahim Kolcu, Hamit Kocabey ve Ömür Topaç seçildi.

HSK Başkanvekilliği ve 2. Daire Başkanlığı'na Mehmet Akif Ekinci getirilirken; 2. Daire, Sinan Esen, Ergün Şahin, Cumhur Şahin, Aysel Demirel ve Bilal Temel'den meydana geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal