Hikmet Karaman'dan İstifa Tezahüratlarına Yanıt!

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kendi sahalarında aldıkları Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından karşılaşmanın sonunda istifa tezahüratlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

31.10.2021-16:23 - (Son Güncelleme: 31.10.2021-16:23) Hikmet Karaman'dan İstifa Tezahüratlarına Yanıt!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kayserispor kendi sahasında ligin formda ekiplerinden Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi.

KAYSERİSPOR GALİBİYETİ SON NEFESTE KAZANDI

İlk golü kalesinde golen Kayserispor 1-0 geriye düşmesine rağmen toplam 2 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmanın uzatma dakikalarında Mame Thiam ile bulduğu gol ile sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak oldukça önemli bir galibiyete imza attı.

TARAFTARLARDAN HİKMET KARAMAN'A İSTİFA ÇAĞRISI

Karşılaşmaya Kayserispor taraftarlarının Teknik Direktör Hikmet Karaman için yaptıkları istifa tezahüratları damga vururken tecrübeli teknik adam karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında taraftarlara yanıt verdi.

HİKMET KARAMAN'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM GALİBİYETİ HAK ETTİK

Bu maça çıkmadan önce oynadığımız 4 maç var. Giresun deplasmanı, Trabzon, Alanya ve Konya maçı. 4 maçın 3’ünü dışarda oynamışız ve 1 puan almışız. Mensah’ın sakatlanması, Uğur’un kadroda olmaması. Özellikle defans bölgesinde sakatlıklar yaşamamız ve oyun içerisinde yaptığımız takım hataları var. Son oynadığımız Konya maçında rakip 14, biz 11'iz. 3 puan alsak eşit olacağız. Böyle bir maça çıktık. Karagümrük rakip ceza sahasında oynayan en iyi takım. Bizim ilk 15 dakika 2-0 öne geçmemiz lazım. Basit bir hatadan golü yedik. Böyle bir oyun anlayışı içerisinde sakin, takımı desteklemek gerekiyor. Yapmış olduğumuz değişiklikler ile oyuncularımızın isteği ile 1-1’i yakaladık. Rakibin 10 kişi kalması avantajımız oldu. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Haklı galibiyet aldık.

TARAFTARLARDAN BİRAZ SABIRLI OLMALARINI İSTİYORUM!

Yaptığımız işin ve elimizdeki kadronun ortaya koyduğu mücadele ve sonrasında çıkan bir takım şeyler bizi üzüyor. Bazen skorlar iyi gelmediğinde bunları yaşıyoruz. İyi skorlar geldiğinde taraftar alkışlıyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Mensah’a verilen en iyi galibiyet armağanıdır. Mensah’a armağan olsun. Bundan sonra oyuncularımızı bir seri yakalaması gerekiyor. Bazen sabırlı olmak ve güven aşılamak önemlidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal