21.02.2020-17:48 (Son Güncelleme:17.04.2024-02:40)


1

Hayatınızdaki bazı sağlıksız alışkanlıkları değiştirmek için geç kalmış sayılmazsınız! Sizin için daha sağlıklı olmanı kendiniz hem fiziksel hem de ruhsal anlamda daha sağlıklı hissetmeniz için hemen bırakmanız gereken 6 negatif alışkanlığı bir araya getirdik...



2

Kendinizle Negatif Konuşmak

Kendinizle Negatif Konuşmak

Kendinize kötü davranmayı bırakın. Siz güçlüsünüz ve her şeyi başarabilirsiniz. Kendinize karşı pozitif olma ve kendinizi cesaretlendirme zamanı geldi!



3

Sizi Engelleyen Her Şey

Sizi Engelleyen Her Şey

Sizi kendiniz olmaktan ve hayatınızı iyi şekilde yaşamaktan alıkoyan her şeyi bırakın gitsin. Bu sağlıksız bir ilişki, enerjinizi emen bir iş veya korkular olabilir. Sizi desteklemeyip sürekli olarak aşağı çeken insanlar görüşmeyi bırakın. Sizi fiziksel, psikolojik ve zihinsel olarak zora sokan tüm engelleri aşın. Bu sizin hayatınız ve zamanınız, unutmayın.



4

Mükemmeliyetçilik

Mükemmeliyetçilik

Bir hedefe ulaşmak harikadır fakat hedefiniz mükemmeliyetse bu son derece sağlıksız sonuçlar doğurabiliyor. Kendinize belirlediğiniz hedeflerin gerçekçi olmasına özen gösterin ve başkalarının yargılamalarına karşı kulaklarınızı kapatın.



5

Sevmediğiniz Egzersizler

Sevmediğiniz Egzersizler

Herkes koşu yapmayı sevmez ve bunda bir sorun yoktur. Kendinizi sevmediğiniz egzersizleri yapmaya zorlamaktansa o egzersizlerin yerine geçebilecek farklı hareketleri programınıza ekleyebilirsiniz.



6

Stres

Stres

Mental olarak kendinizi kötü hissetmeniz sağlığınızı da olumsuz etkiler. Stres kilo almanıza, vücudunuzun şişmesine, fiziksel acıya, cilt sorunlarına ve daha birçok probleme neden olabilir.



7

Sürekli Tartılmak

Sürekli Tartılmak

Uzmanlarında hemfikir olduğu bir konu var ki; o da sürekli tartılmanın size kendinizi kötü hissettireceği ve hedefinize ulaşmanızı zorlaştıracağıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR