Hem İmam Hem Lisanslı Futbolcu!

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Emirhacılı Mahallesi Camisi’nde imam olarak görev yapan 31 yaşındaki Muhammet Varol, aynı zamanda Manisa 1. Amatör Lig takımlarından Emirspor’da futbol oynuyor.

05.12.2018-15:56 - (Son Güncelleme: 05.12.2018-15:53) Hem İmam Hem Lisanslı Futbolcu!

Salihli’ye 3 sene önce tayini çıkan Muhammet Varol, namaz vakitlerinde cübbesini giyip cami cemaatine namaz kıldırırken, hafta sonları da mahallenin kulübü için yeşil sahada forma giyiyor.

Geçtiğimiz sezon Emirspor Başkanı Mustafa Yüksel’in kendisine yaptığı teklifle takımda forma giymeye başladığını söyleyen Varol, "Takımda oynayıp oynamayacağımı sordu. Ben de çocukluğumdan bu yana futbola gönül verdiğimi belirterek teklifi kabul ettim. Geçmişte amatör ligde pek çok başarı kazanan Emirspor’da lisanslı olarak forma giyiyorum" şeklinde konuştu.

Bir imam olarak halkın ve cemaate farklı bir vizyon gösterdiğini kaydeden Varol, "Amacımız spora ve sportmenliğe olan bakışı düzeltmek. Bazen takım arkadaşlarımı motive etmek adına uğraşıyorum. Mahallemizden her kesim bana destek oluyor. Oyuna dahil olduğumda taraftarların yoğun bir ilgisi söz konusu. Tabi bu durum bende büyük bir heyecana sebebiyet veriyor.” ifadelerini kullandı.

Emirspor Teknik Direktörü Akın Kahraman, ligde iyi bir konuma geldiklerini belirterek, "İmam arkadaşımızı Salihli’de yaptığımız halı saha maçlarından tanıyordum. Spor aktivitesi oldukça yüksek birisi" dedi.

Kulübün başkanı Mustafa Yüksel ise, Muhammet Varol’un takıma hem saha içinde hem de saha dışında takıma büyük destek ve katkı sağladığını vurguladı.  

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal