29.09.2020-13:43 (Son Güncelleme:24.04.2024-19:14)


1

Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüs ile mücadele için başlatılan iletişim kampanyasında, iki yeni kamu spotu daha hazırlandı. Daha önceki kamu spotlarında olduğu gibi Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncusu Timuçin Esen ve Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez yer aldı.



2

Yeniden tedbirlerin önemi dikkat çekilen filmlerde, temizlik, maske vurgusu yapıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yeni filmler, vatandaşı alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirmek ve hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla yeniden hazırlandı.



3

Kovid-19'dan korunmak için temizlik, maske ve mesafe vurgusu yapılan filmlerde; 'Mucize Doktor' dizisinde doktor karakterine hayat veren Ali Vefa yani Taner Ölmez ile Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncusu Timuçin Esen rol aldı.



4

Esen'in rol aldığı spotta, pandeminin devam ettiği ve rehavete kapılmanın olumsuz sonuçlar doğurabileceği vurgulandı. Pandeminin bir kişiden başladığının ve bir kişinin bile kurallara uymamasının bedelinin ağır olabileceğinin altı çizildi. Bireylerin kendisini kontrol etmesiyle vakaların da kontrol edileceği, aksi takdirde büyük güçlüklerle elde edilen kontrollü sosyal hayat kazanımlarının kaybedilebileceği uyarısında bulunuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr