HDP'li Nadir Yıldırım, Halk Tehdit Ederek, "Çaresiz Değiliz, PKK Var" Dedi

HDP 26. Dönem Van Milletvekili Nadir Yıldırım, Twitter üzerinden yaptığı skandal paylaşımla tepki topladı. Yıldırım, "Hiçbir zaman çaresiz olmadık. Çünkü PKK var. PKK bitmez. PKK nicelerini bitirdi faşistlerin. Sıranızı bekleyin" dedi.

14.02.2019-10:29 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-10:22) HDP'li Nadir Yıldırım, Halk Tehdit Ederek, "Çaresiz Değiliz, PKK Var" Dedi

HDP 26. Dönem Van Milletvekili Nadir Yıldırım, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda "Hiçbir zaman çaresiz olmadık. Çünkü PKK var. PKK bitmez. PKK nicelerini bitirdi faşistlerin. Sıranızı bekleyin. Sizi de bitirecek, topalınızla, reisinizle, hav hav yapanınızla." sözleriyle PKK terör örgütüne açık destek verip, Türkiye'yi tehdit etti.

HDP, PKK'DAN KOPAMIYOR

HDP'li Yıldırım'ın buna karşılık verdiği cevapsa PKK ile HDP arasındaki bağları bir defa daha gözler önüne serdi. Yıldırım, çarelerinin PKK olduğunu söyledi.

PAYLAŞIMA TEPKİ YAĞIYOR

Nadir Yıldırım'ın Twitter'dan yaptığı paylaşıma bir çok kişi tepki verdi. Tepkilerini söyleyen kullanıcılar, Emniyet Genel Müdürlüğü ile Süleyman Soylu'yu etiketleyen kullanıcılar, Yıldırım hakkında işlem yapılmasını talep etti.

POLİSİ ISIRAN VEKİLİ SAVUNMUŞTU

Dün bir polisin kolunu ısıran HDP'li vekil Saliha Aldeniz'in sonrasında bugün de bir başka HDP'li vekil haddini aşmıştı. Terör elebaşı için açlık grevinde olan 27. Dönem Hakkari Milletvekili HDP'li Saliha Aldeniz'e destek için toplanan gruba müdahale eden polisin kolunu ısıran Saliha Aldeniz'in savunmasını da HDP'li vekiller üstlenmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal