HDP Önündeki Acılı Ailelerin Evlat Nöbeti Devam Ediyor

Acılı ailelerin Diyarbakır’daki nöbeti sürüyor. Evlatlatı terör örgütü PKK tarafından kaçırılan HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 659’uncu gününe girdi.

22.06.2021-14:14 - (Son Güncelleme: 22.06.2021-14:14) HDP Önündeki Acılı Ailelerin Evlat Nöbeti Devam Ediyor

Evlat nöbetindeki acılı ailelerin bekleyişleri gün geçtikçe daha çok umut ederek devam ediyor. Diyarbakır’da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bir an önce bulunmasını isteyen aileler umutla çocuklarını bekliyor. 3 Eylül 2019 senesinde birçok şehirden Diyarbakır'a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan acılı ailelerin evlat nöbeti koronavirüs salgınına rağmen 659’uncu gününde tüm çabalarıyla devam ediyor. 


ACILI BABA EVLADINA TESLİM OLMASI İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU 

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde bir fırında görev yapan henüz 24 yaşında olan oğlu Fatih Demir'in 2015 senesinde terör örgütü üyeleri tarafından dağa kaçırıldığını dile getiren baba Abdullah Demir, evladına haykırarak teslim olması için çağrıda bulundu. 

‘ÇOCUKLARIMIZI İSTİYORUZ, BAŞKADA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ’ 

HDP İl Binası önündeki acılı Baba Demir, devletimiz o kadar büyük bir devlet ki yavrularımızı kelepçe bile vurmadan bizlere teslim ediyor diyerek devlete teşekkürlerini sunduğu konuşmasında ‘230 aile burada, 230 çocuk dağa mahkum eden HDP’dir. Bir milletvekili meclise gidince halkını savunuyor, bu 230 çocuk insan değil mi bir gün gelip te bu anneler neden ağlıyor diye sormadılar. Biz burada eylemimize devam ediyor, çocuklarımızı istiyoruz, başkada bir şey istemiyoruz. Kimsenin gücü yetmiyor bu bayrağı indiremez, Allah rızası için tüm milletvekillerine sesleniyorum, gelip bu anne babaların sesini duyun artık yeter. Ben oğluma sesleniyorum 26 tane çocuk geldi, devletimiz o kadar büyük bir devlet ki bir kelepçe vurmadan anne ve babaya teslim ediyor. Hangi parti olursa olsun biz canımızı istiyoruz, evladımızı istiyoruz’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal