HDP Binasına Yapılan Saldırıda Öldürülen Deniz Poyraz'ın Yerine Başka Birinin Fotoğrafını Kullandılar!

İzmir HDP il binasına düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz'ın yerine başka bir Deniz Poyraz'ın fotoğrafını kullandılar.

18.06.2021-11:11 - (Son Güncelleme: 18.06.2021-11:11)

HDP İzmir il binasına gerçekleştirilen saldırı sonucunda parti çalışanı Deniz Poyraz yaşamını yitirdi. Dünden beri hayatını kaybeden kişinin fotoğrafının yerine kendi fotoğrafının kullanıldığını açıklayan Ege Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olan Deniz Poyraz da sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulunarak yanlış anlaşılmayı düzeltti.

İzmir'de HDP il binasına saldırı düzenleyen Onur G. adlı şahıs, Deniz Poyraz adlı parti personelini kahvaltı yaparken altı kurşunla öldürdü.

BAŞKA DENİZ'İN RESMİNİ KULLANDILAR

Deniz Poyraz için sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan pek çok gazeteci, siyasetçi, tiyatrocu ve vatandaşlar da paylaşımlarını yine İzmir'de ikamet eden başka bir Deniz Poyraz'ın resmi ile paylaştı. Pek çok paylaşım yanlış anlaşılmanın açıklanmasının ardından silinirken İzmir Ege Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olan Deniz Poyraz da (instagram) sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu.

HDP Binasına Yapılan Saldırıda Öldürülen Deniz Poyraz'ın Yerine Başka Birinin Fotoğrafını Kullandılar!5456

DENİZ POYRAZ AÇIKLADI

Paylaşımlara konu olan Poyraz paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sosyal medya ve internette bana ait fotoğraflar paylaşılmakta. Fakat haberdeki Deniz Poyraz ben değilim. Vefat eden Deniz Poyraz'a Allah'tan rahmet diliyorum."

AÇIKLAMAYA RAĞMEN PAYLAŞMAYA DEVAM ETTİLER

Poyraz'ın bu paylaşımına rağmen kendisine yönelik paylaşımlar öyle arttı ki yanlış kadının paylaşımlarının altına "Allah rahmet eylesin" yorumları yapılmaya devam edildi.

Deniz Poyraz'ın paylaşımı;

HDP Binasına Yapılan Saldırıda Öldürülen Deniz Poyraz'ın Yerine Başka Birinin Fotoğrafını Kullandılar!35454

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal