19.10.2019-13:13 (Son Güncelleme:29.03.2024-03:18)


1

Meslektaşı Ali Atay ile geçtiğimiz Mart ayında nikah masasına oturan oyuncu Hazal Kaya, hamileliğinde 8.5 ayı geride bıraktı. İlk bebeğini kucağına almak için gün saymaya başlayan ünlü oyuncu, bebek odasını Tuvana Büyükçınar, Alara Koçibey ve Emine Kütük’ün ortak olduğu dekorasyon şirketine emanet etti.



2

Oğlu Fikret Ali’yi sabırsızlıkla bekleyen ünlü oyuncu, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda duygularını şu sözlerle dile getirdi:



3

"Çok sevdiklerim tarafından sarıp sarmalanmak hamilelik sürecine dair en sevdiğim şeylerde biri oldu. Valla, yalan yok, çok şanslı hissediyorum kendimi. Düğünden sonra ben bebek istiyorum diye çıldırırken, Tuvana Büyükçınar‘la hayaller kurduk hep, bebek odasını da birlikte yapacaktık.



4

Çok şükür o hayal beklemediğimiz bir hızla gerçek oldu. Sayesinde iki müthiş kadınla daha tanıştım; Alara Koçibey ve Emine Kütük, anında hayallerimize her şeyleriyle ortak oldular.



5

Gözünüze, zevkinize, emeğinize, ruhunuza sağlık, ne kadar teşekkür etsem az. Sizi çook fazla seviyorum! Hep birlikte gerçekleştireceğimiz nice hayallere..."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr