Hazal Kaya, Olumsuz Yorumlardan Etkilenmemesinin Nedenini Açıkladı

Zeynep Bastık’ın Exxen’de yayınlanan programına konuk olan ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlardan etkilenmemesinin bir hikayesi olduğunu belirterek konuyla ilgili konuştu.

27.02.2021-16:47 - (Son Güncelleme: 27.02.2021-16:47) Hazal Kaya, Olumsuz Yorumlardan Etkilenmemesinin Nedenini Açıkladı

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Zeynep Bastık’ın Exxen için hazırladığı programa konuk oldu. Program sırasında şarkı da söyleyen Kaya, samimi açıklamalarda bulundu.

Annelikten oyunculuğa kadar birçok konu hakkında konuşan Hazal Kaya, Kim Kardashian ile ilgili yaptığı bir itirafla dikkat çekti. Kardashian Ailesi’ne yönelik bir ilgisinin olduğunu dile getiren güzel oyuncu, sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlardan etkilenmemesinin nedeninin de bu ailenin olduğunu açıkladı.

‘KONTROLLÜ VE PLANLI BİRİ OLMASI BENİ ETKİLEDİ’

Hazal Kaya, konuyla ilgili şunları söyledi: ‘Bir programda Kris Jenner’ın, ‘Kim Kardashian aramızdaki en zekidir. Twitter’da linç ederler ama umurunda olmaz. Biz deliririz, o bizi sakinleştirir’ demişti. Kim’in kontrollü ve planlı biri olması beni etkiledi. Ben de o günden beri olumsuz yorumlardan etkilenmiyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal