12.03.2022-16:54 (Son Güncelleme:20.08.2022-08:58)


1

Soru: 19 yaşındayım. 2 günlük evliyim. Karım benim kobrayı görünce ilişkiye girmekten vazgeçti ve annesinin yanına döndü. Ne yapmam lazım?



2

Cevap: İşte böyle olursun kobra sahibi okurum. Sen olsan kaçmaz mıydın? boyunu, posunu da yazmışsın ama ben sildim. Bırak senin etten kobrayı.



3

Soru:25 yaşındayım. 1.80 boyundayım, 85 kiloyum. Nişanlım 24 yaşında ve çok istekli. Her gece iki kere beraberlik istiyor. Ama benim uçak artık piste inmiyor. Halim kalmadı. Acaba ne yapabilirim?



4

Cevap: Yorgun pilotum, senin uçağın çin yapımı mı ki bu yaşta kanatları düşüverdi. Şimdi turizm mevsimi. Uçak da ekstra seferleri kaldıramadı. Onu hangara çek, metal yorgunluğu geçsin. Yengemiz sözden anlamıyor, pilotumuz uykusuz kalıyor, benden de bir çare arıyor. Sen uçağı düşürmemeye çalış. Haftada 3’e alış.



5

Soru: Kız arkadaşım doğum kontrol hapı kullanmak istemiyor. Ben de korunmaktan sıkıldım. Acaba doğam kontrol hapını ben içsem işe yarar mı?



6

Cevap: İsyankarlar. Ne demek hamilelik riski? şu anda ülkenin bir numaralı reisi “çocuk yapın” diyor. Üçüyle bile yetinmiyor.



7

Siz niye varsınız? çocuk yapıp üreyeceksiniz, ülkeyi koruyacak ve seveceksiniz. Sen hapı yutmak istiyorsun. Bir bakıma zaten yutmuşsun. Sevgilin doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorsa, vardır bir düşüncesi.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR