Hatayspor ve Erzurumspor Maçı Ertelendi! 19 Kişinin Testi Pozitif Çıktı

Hatayspor'da geçtiğimiz günlerde 6 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. .Bu sayı Teknik Direktör Ömer Erdoğan dahil 19’a yükseldi. BB Erzurumspor ile olan Süper Lig maçı iptal edildi.

17.10.2020-09:23 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-09:34) Hatayspor ve Erzurumspor Maçı Ertelendi! 19 Kişinin Testi Pozitif Çıktı
Geçtiğimiz günlerde yapılan 2 test sonucunda 6 futbolcusunda koronavirüs tespit edilen Hatayspor'da bugün sayı 19'a çıktı. Bugün yapılan testler neticesinde 11 futbolcunun yanı sıra 1 kulüp personeli ve Teknik Direktör Ömer Erdoğan'da da bulgular pozitif olarak saptandı.

HATAYSPOR – BB ERZURUMSPOR MAÇI İPTAL EDİLDİ

Hatayspor'un Süper Lig'de pazar günü BB Erzurumspor ile karşılaşacağı maç ertelendi.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

Atakaş Hatayspor ile Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor takımları arasında Antakya Atatürk Stadı'nda 18 Ekim Pazar günü oynanması gereken Süper Lig 5. Hafta müsabakası, Atakaş Hatayspor Kulübü'nün A Takım Listesindeki Covid-19 PCR testi negatif olan oyuncu sayısının 14'ün altına düştüğü tespit edildiğinden Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat hükümleri gereğince ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Karşılaşma Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek ileri bir tarihte oynanacaktır.

ERZURUMSPOR DA AÇIKLADI

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kulübümüze gönderilen yazıya istinaden; toplamda 19 kişinin koronavirrüs test sonuçları pozitif çıkan Hatayspor'la oynayacağımız 5. hafta maçımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bu vesileyle Hatayspor'a tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal