Hasan Ali Kaldırım: 'Bakalım Seneye Ne Yazacaksınız'

Fenerbahçe’nin deneyimli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım’ın, Kasımpaşa karşılaşması bitiminde ayrılık sinyallerini verdiği iddia edildi.

22.06.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-09:57) Hasan Ali Kaldırım: 'Bakalım Seneye Ne Yazacaksınız'

Fenerbahçe'de Kasımpaşa yenilgisinin ardından, tecrübeli sol bek Hasan Ali Kaldırım, Hürriyet Gazetesi'nden Süleyman Arat ile kısa bir konuşma gerçekleştirdi. İşte o diyalogdan yansıyanlar...

'YAZIN ABİ YAZIN, DEVAM EDİN'

"Maç sonrası Fenerbahçeli futbolcular maç sonrası üzgün bir şekilde soyunma odasına giderken, Hasan Ali Kaldırım, bana dönerek, "Yazın abi yazın, aynen devam edin" dedi. Doğrusu ne demek istediğini anlayamamıştım. Çünkü ben onun aleyhinde hiçbir şey yazmamıştım. Sinirli bir anda ağızdan çıkan bir söz müydü yoksa bilerek mi söylemişti, merak ediyordum. Stat çıkışında Hasan Ali'nin yanına gidip, "Ne demek istediğini anlayamadım" dedim. Aynen şu cevabı verdi:

'BAKALIM SENEYE NE YAZACAKSINIZ'

"Abi sürekli beni yazıyorsunuz. Ben, ben, ben. Bakalım seneye ne yazacaksınız! Yok imzalamıyormuşum, yok indirime gitmiyormuşum."

Diğer taraftan Hasan Ali Kaldırım, yayıncı şirkete verdiği demeçte de, "Buraya zorunluktan geldim, söyleyecek çok şeyim de yok. Üzgünüz. Taraftarı geçen sene üzdük, bu sene de üzmeye devam ediyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz, umarım bir an önce toparlanırız" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal