16.09.2020-17:12 (Son Güncelleme:29.03.2024-14:50)


1

Katıldığı izdivaç programları ile adını duyuran Hanife Gürdal, geçtiğimiz yıl aralık ayında fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturmuştu. Gürdal’ın evliliği dokuz ay sürdü. Ayvaz ile radikal bir kararla yolarını ayıran Gürdal, sosyal medya hesabında açıklama yaptı.



2

İzdivaç programının ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla fenomen haline gelen Hanife Gürdal, geçtiğimiz yıl Kemal Ayvaz ile dünyaevine girmişti.



3

Hanife Gürdal ile Kemal Ayvaz, evliliklerini sürpriz bir kararla sonlandırdı. Sosyal medya hesaplarında birbirlerinin fotoğraflarını silen ikiliden Hanife Gürdal, konuyla ilgili açıklama yaptı.



4

Gürdal, ‘Ağır gelen sorumluluklarım sebebiyle evliliğimizi bitirmiş bulunmaktayız. Lütfen eleştirilerinizi yaparken sağduyulu olmanızı rica edeceğim. Kendisine mutluluklar dilerim’ ifadelerini kullandı.



5

‘KOCAMLA VAKİT GEÇİRMEK İSTEMİYORUM’

‘KOCAMLA VAKİT GEÇİRMEK İSTEMİYORUM’

Geçtiğimiz hafta Instagram sayfasında bir video yayınlayan Gürdal, şu ifadeleri kullanmıştı: ‘Kocamla vakit geçirmek istemiyorum. Ağlarmışım... Sinirlerim bozuluyor artık. Artık Kemal'le vakit geçirmek istemiyorum gerçekten’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr