15.01.2020-19:04 (Son Güncelleme:19.04.2024-23:50)


1

Ünlü sosyal medya fenomeni Hanife Gürdal, geçtiğimiz ay Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturmuş ve kısa süre sonra nikah fotoğraflarını kaldırmıştı. İkilinin boşanacağı yönünde iddialar çıkarken Hanife, son paylaşımı ile Trabzon'a düğün için gideceklerini takipçileri ile paylaştı.



2

Evlilik programları ile adını duyurmasının ardından başörtüsünü çıkararak gündeme gelen Hanife Gürdal, geçtiğimiz ay fotoğrafçısı Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturmuştu.



3

Nikahta çekildiği fotoğrafları Instagram hesabından kaldıran Hanife Gürdal ve eşi Kemal Ayvaz’ın boşanacağı konuşulurken yeni bir gelişme yaşandı.



4

Hanife Gürdal, Instagram hesabından yaptığı 'Trabzon’da olacak düğünüm için gelsin bu post. Bekarken kepçe kazan misali gezdikçe gezdiğim memlekete şimdi düğünümü yapmaya geliyorum' paylaşımı ile düğün müjdesi verdi.



5

Hanife'nin yaptığı açıklamanın ardından sosyal medya kullanıcıları 'Kötü yorum yapanlara aldırma hep mutlu olasın inşallah' ve 'Siz bu düğün meselesi için mi bozuştunuz yoksa. Aman boşver ya düğün dernek önemli değil önemli olan evliliği yürütmek onu da zaman gösterir.' yorumlarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr