07.09.2019-12:35 (Son Güncelleme:11.09.2023-17:40)


1

Ünlülerin bilinmeyen hastalıkları

Ünlülerin bilinmeyen hastalıkları

Ünlülerin bir dönem geçirdikleri ve hala devam eden hastalıkları. aslı enver, disleksi bozukluğu yaşıyor. yani okuma güçlüğü. herhangi bir oyuncunun yarım saatte okuduğu bir metni aslı enver 4-5 saatte okuyabiliyor.



2

Uzun zaman uyku apnesi hastalığıyla boğuşan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, hayati tehlikeler içeren bu hastalığını uzun süren tedavi yöntemleri ile atlattı.



3

Çılgın Sedat

Çılgın Sedat

Survivor'da katıldığı dönem adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı çılgın Sedat'tan orkutan haber geldi. Bir süredir ortalarda görünmeyen ve geçtiğimiz yıl üç katlı villasında yangın çıkan Sedat, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.



4

Doğukan Manço

Doğukan Manço

Ünlü şarkıcı Doğukan Manço, bir düğünde yediği patlıcan ezmesi nedeniyle zehirlendi.



5

Çağla Şikel hastalığını açıkladı

Çağla Şikel hastalığını açıkladı

Bir süredir sabah programları ile ekranlara gelen Çağla Şikel, son yaptığı paylaşımla hayranlarını korkuttu. Ünlü model İnfluenza virüsü kaptığını açıkladı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Şikel, "Hangi anne yavrusuna bakarken hastalanmaz ki. Aman dikkat! Kovid'e benzemiyor" dedi. Evinde tedavi olan ve kendini karantinaya alan Çağla Şikel, yanına çocukları dahil kimseyi sokmadığını söyledi. Bu virüsün oldukça ağır olduğunu belirten Şikel, "Yanıma kimseyi almamaya çalışıyorum çünkü inanılmaz bulaşıcı ama bu köpek beni asla yalnız bırakmıyor delireceğim. Serum takmaya gelen olursa evi ayağa kaldırıyor. " dedi.



6

Uzun yıllardır panik atak hastalığı tedavisi gören minik serçe'nin rahatsızlığı azalsa da tamamıyla geçmedi.



7

Beren saat, tırnak yeme hastalığından ilaç tedavisiyle kurtuldu.



8

Bensu Soral, 16 yaşındayken kilo alınca babası “kilolarına dikkat et” diye uyarmış. duruma çok üzülen soral, aç kalması sonucu 3 defa baygınlık geçirmiş. epilepsi teşhisi konulan güzel oyuncunun daha sonra epilepsi olmadığı ortaya çıkmış.soral'a aşırı heyecan ve nabız yükselten sporlar yasak.



9

Sanatçı 11 yaşında ülseratif kolit hastalığı ile tanışmış. 1995 yılında kalınbağırsağı operasyon ile alınan Erener sağlıklı bir şekilde hayatına devam ediyor.



10

Defne samyeli, 2000'de rahim kanserine yakalandığını öğrendi. operasyon geçiren samyeli şuan tamamen iyileşmiş durumda.



11

Yıllardır tiroid bezi rahatsızlığı ile boğuşan Seda Sayan, düzenli olarak ilaç kullanıyor aç kalamıyor.



12

Vertigo hastalığıyla savaşan Gökhan Özoğuz birçok defa konserlerine ve o ses türkiye'de jüri olduğu dönemde programın çekimlerine bu nedenle katılamamıştı.



13

Armağan Çağlayan

Armağan Çağlayan

Geçtiğimiz hafta ciğerinde bir kitle olduğunu söyleyen Armağan Çağlayan ameliyat alınmıştı. Kanser olduğunu söyleyen Çağlayan hastaneden yaptığı paylaşımda; ''Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR