15.12.2021-12:41 (Son Güncelleme:15.07.2022-14:49)


1

Kimdir?

Kimdir?

19 Eylül 1988 tarihinde Düzce Akçakoca’da doğan Hande Sarıoğlu İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunudur. Televizyon dünyasına oyuncu olarak giren Sarıoğlu, Aşk-ı Memnu’da konuk oyuncu olarak yer almıştı. Ardından Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programında boy gösteren Hande Sarıoğlu, sunuculuğa adım atmış oldu.



2

2011 yılında Ümit Erdim ile birlikte Pasaport adlı programı sunan Sarıoğlu, ardından Kaç Para Kaç isimli programın sunucusu oldu.



3

Emin Çağlar ve Fatih Altaylı’nın yorumcu olduğu Spor Saati programını sunan Sarıoğlu, spor haberlerini sunmaya başlamıştı.



4

Spor haberlerini sunan sunucunun işine yayınladığı bir oryantal dans videosu ile son verilmişti.



5

Annesi ortaya çıktı

Annesi ortaya çıktı

Yaptırdığı estetiklerle ve videoları ile gündeme gelen Hande Sarıoğlu ailesini paylaşarak "Eleştiriye kapalıyım, çünkü her ne yapıyorsam tek bir Allah’ın kulunun fikrini almadan canım nasıl isterse öyle yapıyorum. Onu öyle yap-yapma, şunu giy-giyme, bu yakıştı-yakışmadı, bakın umurum değil arkadaşlar. Ben kendinden çok emin, bilinçli ve özgüvenli bir kadınım. Kimseye zararım dokunmadan hayatıma mutlu mesut devam ediyorum." dedi. Annesinin tesettürlü olması ise dikkatleri çekti.



6

Fatih Altaylı ile yaşadığı tartışmanın videosu hala viral videolar arasında yer alıyor.



7

Şu anda sosyal medyada paylaştıklarıyla gündeme gelen sunucu her hareketiyle eleştiriliyor. YouTube kanalında sorulan soruları yanıtlayan Sarıoğlu, verdiği cevaplar ile gündem oldu.



8

Sarıoğlu, ''Güzelliğinizle mi ön plandasınız?'' sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti. Sarıoğlu, ''Niye güzelliği yeriyorsun ki? Güzel bir kadının sana ne zararı var? Ben bu güzellikle birçok kadını üzebilirim, çok rahat bir şekilde birçok kadına zarar verebilirim. Ama benim hayatımda evli adamlar kırmızı çizgidir. Bir kadının duruşu olacak. Kendine yapılmasını istemediğin hiçbir şeyi, başka bir kadına yapmayacaksın! Bu kadar basit... Bir kadın, başka bir kadının kocasına göz dikemez” dedi.



9

ERKEK SEVİYORUM

ERKEK SEVİYORUM

Hande Sarıoğlu, kendisine yöneltilen ''Evlenmeyi ve çocuk yapmayı düşünüyor musunuz? Sanki hiç erkeklerle birliktelik yaşamamış gibisiniz. Bazı kişiler lezbiyen olduğunuzu bile iddia ediyor'' şeklinde gelen yoruma, “Bana ulaşmak biraz zor. Flörtler, mesajlaşmalar hiç bana kalıbımda yok. Biriyle tanışıp etkilenmemin bir hikayesi olmalı. Ortalarda kimseyle dolaşmadığım, delikanlı ve kadın gibi kadın olduğum için, bir de hiç kimselerle bir yerlerde haberim çıkmadığı için lezbiyen olduğumu düşünüyorsunuz. Düşünün yani... Ama erkek seviyorum arkadaşlar! Sadece şu anda ilişki düşünmüyorum” dedi.



10

GÖĞÜSLERİME ELLETMİYORUM

GÖĞÜSLERİME ELLETMİYORUM

Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabından bir takipçisinin "Göğüslerinin bakımını nasıl yapıyorsun?" sorusu üzerine "Arkadaşlar ben bu memeleri 5 sene önce bastım parayı aldım. Kalçalarım çok geniş olduğu için memelerim eksik kalıyordu proporsiyon olarak. FOX TV'de sunduğum Kaç Para Kaç programından aldığım parayla, gittim memelerimi yaptırdım. Ben o zaman 18 bin TL verdim. Şimdi yaptırmaya kalksan yüz bin tutar. Ne kadar değerlendi görüyor musun? Bir dolar bir de benim memelerim. Bakımı için evde sütyensiz dolaşmıyorum ve elletmiyorum" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr