Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel sosyal medyayı sallamaya devam ediyor! Transparanlı mini elbiseli bu pozu çok konuşulacak

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. 1 kız annesi olan Erçel, paylaştığı transparanlı mini elbisesiyle herkesi mest etti. İşte Erçel'in o pozları...

13.06.2022-20:52 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-20:52) Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel sosyal medyayı sallamaya devam ediyor! Transparanlı mini elbiseli bu pozu çok konuşulacak

Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla oldukça iyi bir gelire sahip olan Gamze Erçel, yaptığı son paylaşımla yine tam puan aldı.

Ailesiyle birlikte Bodrum'da tatilde olan Erçel, düzgün fiziğiyle yaza merhaba dedi. Transparan mini elbisesiyle verdiği pozlarını paylaşan ve güzelliğiyle dikkat çeken Erçel'i takipçileri beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Erçel'e takipçilerinden çok sayıda, "Ne kadar güzelsin", "Kardeşin gibi sen de çok güzelsin" gibi yorumlar geldi.

 gamze erçel sosyal medya paylaşımı

Gamze Erçel kimdir?

1992 Balıkesir doğumlu olan Gamze Erçel, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarım Bölümü mezunudur. Kısa bir süre kendi alanında çalışan Erçel, 2012'de Miss Face of Cinema isimli organizasyona katılarak "Sinema Güzeli" seçilmiştir.

Hayat Ağacı, Çılgın Dershane ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli projelerde rol oynayan Erçel, sonradan yönünü sosyal medyaya çevirmeye karar vermiştir.

 gamze erçel ve kızı

Uzun süredir aşk yaşadığı Caner Yıldırım'la hayatını birleştiren Erçel'in bir kız çocuğu vardır. Erçel, kızına kanserden dolayı hayatını kaybeden annesinin ismi Aylin Mavi'yi vermiştir.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal