Hande Erçel’den güneşi kıskandıracak pozlar! Can Yaman restinin ardından mini elbisesi ile ateş etti

Hande Erçel magazin gündeminden hiç düşmüyor. Başarılı oyuncu hem aşklarıyla hem de özel hayatıyla dikkatleri üzerine çekerken, başarısıyla da adından söz ettiriyor. Bir süre ilişkilerini noktalayan Hande Kerem çifti kendi hayatlarına devam ederken Hande Kaan ilişkisi sosyal medyaya bomba gibi düştü. Şimdilerde ise Hande Erçel’in yeni projesinde Can Yaman ile partner olacağı konuşulmaya başladı. Bunun üzerine daha çok ücret talep eden Erçel, son paylaşımları ile de kendisine hayran bıraktı.

11.06.2022-13:23 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-13:23) Hande Erçel’den güneşi kıskandıracak pozlar! Can Yaman restinin ardından mini elbisesi ile ateş etti

Kariyer basamaklarını bir bir çıkan Hande Erçel, hem oyunculu hem de güzelliği ile görenleri kendisine hayran bırakıyor. Magazin dünyasında en çok yer edinen isimlerden biri olan Erçel, hem aşk hayatı yem de projeleri ile gündemde yer ediniyor. En son Kaan Yıldırım ile çıktığı tatilde yeni aşkı belgelenen güzel oyuncu magazincilerden daha fazla kaçamadı. Ardından ayrıldı iddiaları gündeme gelirken bu kez de yeni projesi ile konuşulmaya başladı.

Can Yaman’la aynı projede

Hande Erçel yeni projesindeki partnerinin Can Yaman olması üzerine aynı ücreti talep etmesi çok konuşuldu. Kariyerinde zirveyi gören Hande Erçel’in son resti de adete nispet yapar nitelikte oldu. Güneşlenirken verdiği pozlarla çok konuşulan güzel oyuncu beğeni yağmuruna tutuldu.

Türkiye’de en çok takipçisi olan kadın oyuncu olarak yer alan Hande Erçel'in seksi pozlarına diyecek söz bulunamadı. Kerem Bürisn’in ardından Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, gündemden asla düşmüyor.

Yaptığı her işle olay olan güzel oyuncunun aldatıldığı iddiaları da sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Kaan Yıldırım’ın gittiği bir tatilden bir dönem adının anıldığı Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden paylaşımda bulunması ayrıldılar iddialarını da ortaya attı.

Hakkında konuşulanların ardı arkası kesilmeyen Hande Erçel, tüm söylenenlere kulak asmadan kariyerinde ilerlemeye devam ediyor. Vogue için poz veren güzel oyuncu kapak kızı pozlarıyla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Hande Erçel Karavan Pozları

Hande Erçel’in karavan pozları

Bikinisi ile karavanda poz veren Hande Erçel’in cesur pozları dillerden düşmezken takipçilerinden de tam not aldı. Seksi paylaşımları ile sosyal medyayı yakan güzel oyuncu karavan pozlarından sonra bu kez de mini elbisesi ile ateş ediyor.

Puantiyeli mini bir elbise ile güneşlenen Hande Erçel’in güzelliği görenleri büyüledi. Erçel’in bu paylaşımlarına arkadaşı Bige Önel ve ablası Gamze Erçel’de kayıtsız kalmadı. Güzel oyuncunun fotoğrafının altına da bir çok yorum geldi.

Hande Erçel Minisiyle Güneşlendi

En son katıldığı 2022 Elle Awards Style Awards gecesinden de tarzıyla Lady Gaga’ya benzetilen Hande Erçel mor elbisesi ile herkesi mest etti. Ödül töreninde yaptığı konuşma ile beğeni alan Hande Erçel törende ablasını da ağlattı. Her zaman birbirlerine destek olan iki kız kardeş annelerinin yokluklarını da birlikte göğüslüyorlar.

Ödül töreninde ablasının her geçen gün annesine benzediğini söyleyen Hande Erçel’in bu konuşmasından sonra ablası Gamze Erçel gözyaşlarını tutamadı. Bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Gamze Erçel "Ağlattın beni sıpa" notunu düştü.

Hande Erçel gündemden düşmüyor

Yeni aşkı Kaan Yıldırım ile birlikteliklerini herkesten uzakta yaşmak isteyen ve magazincilerden saklayan ikilinin gittiği Marmaris tatilinden sızdırılan fotoğrafları ile aşkları da belgelenmiş oldu. Hande Erçel bu görüntülerden sonra magazincilerin aşk sorularına da kayıtsız kalamadı. Ardından Londra’da gittikleri tatilde el ele görüntülenen çifte ilişkilerinin nasıl gittiği sorulunca Erçel, "Güzeldi her şey. Beraber oyun izledik"ifadelerini kullandı.

Hande Kaan Aşkı

Muhabirlerden gelen "Güzel deyip Kaan Bey'le olan ilişkinizle alakalı soruları geçiştiriyorsunuz?"sözlerine Erçel, "Oyunlar izledim, müzikale gittik, çok güzeldi"ifadeleri ile geçiştirme cevaplar verdi. İş hakkında toplantılarla uğraştığını söyleyen Erçel, "Buradan başka bir toplantıya yetişeceğim, şu an bir yoğunluk var, onu yapmaya çalışıyoruz. O yüzden bu aralar çok sık karşılaşacağız"sözlerini dile getirdi.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal