Hande Erçel ve Murat Can Akdoğan'ı Gamze Erçel Tanıştırmış

Adı Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bürsin’le anılan Hande Erçel’in, Murat Can Akdoğan ile aşk yaşadığı iddia edildi. Erçel ile Akdoğan’ı oyuncunun ablası Gamze Erçel’in tanıştırdığı öne sürüldü.

18.03.2021-11:54 - (Son Güncelleme: 18.03.2021-11:54) Hande Erçel ve Murat Can Akdoğan'ı Gamze Erçel Tanıştırmış

Ünlü oyuncu Hande Erçel, partneri Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı yönündeki iddialarla uzun süre gündem olmuştu. Ancak Bürsin ile Erçel, her fırsatta arkadaş olduklarını dile getirmişti.

Hande Erçel’in adı, şimdi ise bambaşka biriyle anılmaya başladı. Hande Erçel’in iş insanı Murat Can Akdoğan ile bir aydır gözlerden uzak aşk yaşadığı öne sürüldü. Hande Erçel ile Murat Can Akdoğan’ın aşk haberi magazin gündemine bomba gibi düşerken ikiliden henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

Hürriyet'in haberine göre; Hande Erçel ile Murat Can Akdoğan’ı tanıştıran ismin ise oyuncunun ablası Gamze Erçel olduğu iddia edildi. Gamze Erçel’in, Murat Can Akdoğan’ın ablası Cansın Hacısoyu ile yakın arkadaş olduğu ve böylelikle ikiliyi tanıştırdığı ortaya çıktı. Murat Can Akdoğan’ın güzel oyuncuyu daha yakından tanımak istemesiyle ise aşk bacayı sarmış.

SOSYAL MEDYADA TAKİPTELER

Hande Erçel ile Murat Can Akdoğan’ın sosyal medyada birbirlerini takip etmeleri aşk dedikodularını güçlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal