Kerem Bürsin Yıllar Sonra İtiraf Etti! Hande Erçel Bu Gerçek Karşısında İlişkisini Değiştirecek

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin evlilik ve çocuk konuları hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Bürsin Hande Erçel’e olan aşkını da dile getirirken, evlilik konusundaki yeminini bozmayacağını belirtmiş oldu.

24.03.2021-09:06 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-18:00)

“Sen Çal Kapımı” dizisi ile partnerlikleri başlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinin aşkı setleri aştı. İkili haklarında çıkan aşk iddialarını bir süre yalanladıktan sonra magazincilerden ve takipçilerinden kaçamayacaklarını anladıklarında aşklarını itiraf etmişti. Dolu dizgin aşk yaşayan çiftten Kerem Bürsin’in evlilik ve çocuk hakkındaki düşünceleri ortalığı karıştırdı. İşte habere ilişkin o detaylar…

HANDE ERÇEL VE KEREM BÜRSİN NE ZAMAN EVLENECEK?

Rol aldıkları dizi ile hayran kitlesini büyülemeyi başaran Erçel ve Bürsin çifti sosyal medyada en çok beğenilen çiftler arasında yer alıyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ikilinin birbirleri hakkında yaptıkları her güzel açıklama ve fotoğraf da olay olmaya devam ediyor. Başarılı çiftin yaşadıkları aşka inancı tam olan hayran kitlesi, ikilinin ne zaman birlikte paylaşmış oldukları fotoğrafları görse yorum ve beğeni yağdırıyor. İkilinin hayranları ise Hande ile Kerem’den alacakları evlilik haberini dört gözle bekliyor. Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin toplumsal cinsiyet eşitliği savunucusu olan Kerem Bürsin, Ömür Sabuncuoğlu ile güzel bir röportaja imza attı. Toplumsal eşitsizlik ile ilgili konuların yansı sıra özel hayatıyla da ilgili küçük anekdotlara yer veren Bürsin, evlilik ve çocuk konuları hakkında düşüncelerini dile getirdi. 

KEREM BÜRSİN’DEN EŞİTLİK MESAJI

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin toplumsal cinsiyet eşitliği savunucusu olan Kerem Bürsin, kendi bakış açısına göre mesleğini ve toplumsal eşitsizliği ortadan kaldırmak için neler yaptığını dile getirdi. birçok kadın oyuncunun erkek oyunculara nazaran sırf cinsiyeti sebebi ile düşük ücretler aldığını söyleyen Bürsin, bu konunun ne kadar anlamsız olduğunu dile getirdi. Ayrıca televizyonlarda sıkça yer alan kadına şiddet içerikli diziler konusunda da hassasiyet gösterdiğini belirten ünlü oyuncu, bu tarz içerikli dizilerde rol almadığını söyledi. 

kerem ss

BÜRSİN’İN AŞK İTİRAFI

Bürsin ile Erçel’in evlilik haberlerin dört gözle bekleyen hayranlarını üzecek haberi laf arasında Kerem Bürsin dile getirdi. ünlü oyuncu sevgilisi Hande Erçel’e her ne kadar çok aşık olsa da henüz bir evlenme düşüncesi olmadığını dile getirdi. 35 yaşındaki Bürsin üzerinde ‘’Evlenmeyecek misin?’’ baskısı var. Bu da toplumsal bir baskı unsuru. Ama ben aşkı keşfettiğimi düşünüyorum ve hala o keşfin içindeyim’’ şeklinde konuştu. Henüz evlilikle ilgili bir düşüncesinin olmadığını belirten Bürsin, hazır olmadığını şu sözlerle dile getirdi; ‘’ Bazen çocuk yapma fikri geliyor aklıma ama önemli bir sorumluluk. Şimdilik bu sorumluluk sadece fikir olarak var kafamda.’’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal