Oyuncu Hande Erçel'in Pozları Olay Yarattı!

Son zamanlarda Kerem Bürsin’le yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Hande Erçel, 28 yaşına bastı. Güzel oyuncu doğum gününün şerefine öyle pozlar paylaştı ki, sevenleri oyuncuyu yorum yağmuruna tuttu. İşte o özel görüntüler…

25.03.2021-15:14 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-09:54) Oyuncu Hande Erçel'in Pozları Olay Yarattı!

İlk çıkış yaptığı andan itibaren birçok dizide rol alma fırsatı yakalayan Hande Erçel, güzelliğiyle sevenlerini büyülemeye devam ediyor. Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’le bir süredir güzel bir aşkın içinde olan Erçel, hem işi hem de ilişkisi sebebiyle magazin gündeminden düşmüyor. Güzel oyuncunun geçtiğimiz gün yeni bir yaş daha almasıyla paylaştığı fotoğrafların sosyal medyadaki bomba etkisi ise hala devam ediyor. 

HANDE ERÇEL'İN 28 YAŞ KUTLAMASI

Yaş aldıkça daha da güzelleşen ve güzelliği dünyaya yayılan Erçel’in sosyal medyada büyük bir kitlesi bulunuyor. Geçtiğimiz gün 28 yaşına basan başarılı ve güzel oyuncu Hande Erçel, doğum günü pozlarını sevenlerine sundu. Her attığı fotoğrafa yorum ve beğeni yağan güzel, bu doğum gününde de öyle yoğun bir ilgi gördü ki, adeta sosyal medya çöktü. Yoğun ilgi karşısında kayıtsız kalamayan oyuncu, nasıl özel hissettiğimi sayfalarca anlatabilirim notuyla paylaştı. Erçel, doğum günü karelerinin altına ek olarak şu notları düştü; “Nasıl özel hissettiğimi sayfalarca anlatabilirim ama kısacık bir teşekkürüme tüm anlamları yükleyebilirsiniz bence. Siz iyi ki varsınız. Ve teşekkür ederim pudra kokulum.” Erçel’in paylaştığı doğum gününe ise yaklaşıl 3 milyon aldı.

hande

BÜRSİN, HANDE ERÇEL’İN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Güzel oyuncu Hande Erçel’le uzun bir süredir dolu dizgin aşk yaşayan Kerem Bürsin, sevgilisinin doğum gününü kutladı. Bürsin, sevgilisiyle olan karalerini sosyal medyadan paylaştı. Kendisi gibi oyuncu olan Hande Erçel’le özel fotoğraflarını paylaşan Kerem Bürsin fotoğrafların altına şöyle yazdı; “Sen, sen olduğun için teşekkür ederim! İyi ki doğdu.” Hande Erçel kendisiyle olan fotoğraflarını paylaşan sevgilisi Kerem Bürsin’e, sosyal medya hesabından “Amanın da amanın” sözleriyle karşılık verdi.

28 yaşına giren güzel oyuncu hediyelere doyamadığı karesini de paylaştı. Takipçilerinden gelen hediyelerle fotoğraf çektiren Erçel, “Sizi yerim!” diyerek sevenlerine teşekkür etti. 

kerem

ERÇEL 2021 DÜNYA GÜZELİ SEÇİLMİŞTİ

Son zamanların popüler oyuncusu ve ekrana yakışan isimlerden biri olan Hande Erçel geçtiğimiz günler New York’a gitmişti. Erçel meslektaşı Bensu Soral ile olan New York manzaralı fotoğraflarını 25 milyon takipçili hesabından paylaşmıştı. Her pozuna milyonlarca beğeni ve yorum alan oyuncunun dünya güzeli seçilmesi de magazin gündeminde ayrı konu olmuştu. İngiltere’nin başarılı kadın dergilerinden Glamour, Hande Erçel’i 2021 yılının en güzel kadını seçmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal