20.07.2022-14:07 (Son Güncelleme:20.07.2022-16:03)


1

Misyoner pozisyon

Misyoner pozisyon

Kadın sırt üstü yatar, erkek ise kadının üzerinde olur. Bu pozisyonda boşalma esnasında kadın sırt üstü yattığı için spermlerin yumurtaya ulaşması için daha fazla zamanı olur.



2

Doggy pozisyonu

Doggy pozisyonu

Köpek pozisyonu olarak da bilinen bu pozisyonda kadın dizlerin ve ellerin üzerinde dururken, erkek arkasında olur. Sperm pelvise yakın bir yerde toplanır. Hatta bu pozisyon erkeklerin en sevdiği pozisyonlarından biridir.



3

Bacak omuzda pozisyonu

Bacak omuzda pozisyonu

Eğer köpek pozisyonunu sevdiyseniz fakat partnerinizin yüzünü görmek istiyorsanız bu pozisyonu denemelisiniz. Kadın sırt üstü yatıp bacaklarını erkeğin omzuna koyar. Ytağın kenarında yatıp erkeğin ayağı kalkması da mümkündür.



4

Yan yatış pozisyonu

Yan yatış pozisyonu

Bu pozisyon erkeğin spermlerinin pelvesine 90 derecelik bir açıyla girmesini sağlar. Hamile kalmak için doğru pozisyonlardan biridir.



5

Basket pozisyonu

Basket pozisyonu

Hamile kalmak için tercih edilen pozisyonlardan biridir. Kadın dik bir şekilde erkeğin kucağına oturur, bacaklarıyla belini sarar. Bu pozisyon yatağın olmadığı herhangi bir yerde ilişkiye girmenizi sağlar.



6

Makas pozisyonu

Makas pozisyonu

Kadın yüzünü erkeğe dönüp bir bacağını erkeğin kalçası üzerinden geçirir. Diğer bacağını ise erkeğin bacağı ile makas olacak şekilde bırakır. Bu pozisyon hamile kalmak için denenen pozisyonlar arasında yorucu olanlardan biridir.



7

Ters Kovboy pozisyonu

Ters Kovboy pozisyonu

Son olarak kadın kontrolü eline almak istiyorsa bu pozisyonu denemelidir. Erkek sırt üstü yatarken kadın onun üzerine ayaklarına bakacak şekilde çıkar. Diğer pozisyonlardan farklı bir giriş yöntemi vardır.



8

Hamile olan ir kadın geçtiğimiz günlerde hamileyken ilişkiye girmek konusunda hocaya danıştı. İddialara göre hoca, birkaç ay geçtikten sonra ilişkiye girmenin herhangi bir sorun yaratmadığını dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR