Haluk Levent'ten Üzücü Haber!

Zor durumda olan herkesin yardımına yetişen ve kurucusu olduğu AHBAP platformunda yaptığı yardım ve paylaşımlarla gündemden hiç düşmeyen yardımsever şarkıcı Haluk Levent, AHBAP görevini bırakacağını açıkladı.

29.08.2021-10:34 - (Son Güncelleme: 29.08.2021-14:24)

AHBAP ile çok büyük başarılara ulaşan Haluk Levent bu önemli görevini kime devredeceği de merak konusu oldu! Haluk Levent, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ünlü şarkıcı artık kendine vakit ayırmak ve müzik kariyerine devam etmek istiyor.

Haluk Levent; ’Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum. Ahbap üyeliğim devam edecek. Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana' Siz ne düşmüyorsunuz bu konuda?' Şeklinde bir paylaşıma not düştü. 

HALUK LEVENT KİMDİR?

26 Kasım 1968 tarihinde Adana’da dünyaya gelen 52 yaşındaki Haluk Levent, orta okul yıllarında tiyatroya yöneldi. Lise eğitiminden sonra sırasıyla Karadeniz Teknik üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi’nde çeşitli bölümlerde okumaya hak kazandı fakat hiçbirini bitirmedi. Ankara’da işlerinin iyi gitmemesi üzerine İstanbul’a geldi ve ilk albümünü çıkardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal