09.11.2019-15:26 (Son Güncelleme:16.04.2024-09:22)


1

Geçtiğimiz günlerde Antalya'da yaşayan 2'si çocuk 4 kişilik bir aile siyanür zehirlenmesi nedeni ile hayatını kaybetti. Tüyler ürperten olayın perde arkası da ortaya çıktı.



2

Hayatını kaybeden baba Selim Şimsek'in maddi açından sorunlar yaşadığına dair yazdığı mektubun ortaya çıkması ise olay olmuştu.



3

Yaptığı yardımlar ve hayranlarını kırmadan istediklerini yerine getiren ünlü şarkıcı Haluk Levent, Antalya'da yaşanan olayla ilgili yaptığı Twitter paylaşımının ardından bomba etkisi yarattı.



4

Levent, Twitter hesabından 'Antalya'daki 4 kişilik ölüm babanın elbette geçim kaynağı ile ilgilidir. Bıraktığı mektuptan anlaşılıyor. Ama baba için "zavallı adam, onurluymuş" gibi kelimeler içimi yaralıyor be dostlar. Orda eşine ve iki yavruya kıymış katil bir baba var. Ne olursa olsun bu bir cinayettir.' paylaşımında bulundu.



5

Yaptığı paylaşım üzerine birçok sosyal medya kullanıcısından sert tepkiler alan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter hesabından bir açıklama daha yaptı.



6

Levent, 'Yazdığımı 20 kez okudum. Tepkiler olsa da silmeyeceğim. Ben her fikri doğru bir adam değilim ki zaten! Sistem insanları intihara sürükleyebilir bu ayrı! Birçoğunuz da hayal kırıklığı yaşattığım için üzgünüm. Fakat bu benim fikrim. Masum yavruları öldüren baba benim için katildir!' açıklamasında bulundu.



7

Haluk Levent bir takipçisinden gelen eleştiriye ‘Muhakkak! Doğru tespit! Buna katılıyorum. Söylemek istediğim de bu.’ yazarak cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr