Halil Sezai'nin Yaşlı Adamı Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Ünlü şarkıcı Halil Sezai’nin kiraladığı villada film çekimine izin vermeyen yan komşusuyla tartıştığı iddia edildi. Sezai, komşusunu darp ve tehdit ettiği gerekçesiyle karakolluk oldu. Bunun ardından Sezai'nin yaşlı komşusunu tekme tokat dövdüğü görüntüler ortaya çıktı.

16.09.2020-08:54 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-13:02)

Halil Sezai’nin iki kişi ile komşu villanın sahibini darp ettiği iddia edildi. Sezai olay sonrası akşam saatlerinde polis tarafından karakola götürüldü. İfadesi alınan şarkıcı, serbest kalırken savcılık Halil Sezai ve yanındaki iki kişi hakkında soruşturma başlattı.

Halil Sezai ve ‘İncir Reçeli’ filminin yönetmeni Aytaç Ağırlar, T uzla Postane Mahallesi Cafer Bey Sokak’ta bir villa kiraladı. Ancak dört villadan oluşan sitede oturan Hüseyin Meriç ve Mesih Meriç, film çekimine izin vermedi. Bunun üzerine Halil Sezai ve diğer villa sakinlerinin arasından nisan ayından beri süren bir tartışma başladı.

Halil Sezai, yanına iki kişi alarak dün saat 10.00 sıralarında Hüseyin Meriç ve Mesih Meriç’in villasına gitti. Halil Sezai ve yanındakilerin Hüseyin Meriç’i darp ettiği iddia edildi. Hüseyin Meriç’in karakola giderek şikayetçi olması üzerine ise polis, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na haber verdi ve tahkikat başlattı.

ÜNLÜ YÖNETMEN DE İFADE VERDİ

Hüseyin Meriç’in ikametinde bulunan kamera kayıtlarını alan polis, yönetmen Aytaç Ağırlar, Ecem Ağırlar ve Mustafa Taner Okçular’ı Tuzla Asayiş Büro Amirliği’ne çağırdı.

SERBEST BIRAKILDI

Polis Halil Sezai’yi ise Kadıköy’deki evinde yakalayarak karakola götürdü. Burada ifadesi alınan Halil Sezai, serbest bırakıldı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Söz konusu görüntülerde Halil Sezai'nin 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i öldüresiye dövdüğü görüldü. Darp edilen Meriç, 'Beni döverken kelime-i şehadet getirdim, 'Ezan mı okuyorsun lan sen?' diye daha çok dövdü' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal