17.09.2020-15:21 (Son Güncelleme:28.03.2024-18:53)


1

Halil Sezai'nin geçtiğimiz günlerde komşusu ile girdiği tartışma ve olayın şiddete kadar gitmesi gündem oldu. Ancak ünlülerin özellikle gazetecilere gösterdiği şiddet 1-2 kişiyle sınırlı değil. İşte yerli ve yabancı ünlülerin tıpkı Halil Sezai gibi şiddete başvurduğu anlar...



2

Beşiktaş çarşısında yemek yiyen Levent Kırca kendini görüntüleyen muhabire önce küfür etmişti. Öfkesine hakim olamayan Kırca, yerinden hızla fırlayarak muhabirin üzerine yürümüş ve saçlarından tutup sürüklemeye başlamıştı.



3

Ünlülerin karıştıkları kavga deyince aklımıza gelen ilk isimlerden biri Ozan Güven. Sevgilisi ile bir kafeden çıktıktan sonra TNT muhabiri Tolga Aslan 'İlişkiniz nasıl gidiyor?' diyerek Güven’e mikrofonunu uzattı. Ne olduysa da muhabirin bu sorusunun ardından oldu. Ozan Güven muhabir Aslan’a önce sert bir üslupla karşılık verdi sonra da olay şiddete kadar gitti.



4

Bir mekanda arkadaşlarıyla eğlenen oyuncu Timuçin Esen, mekanın çıkışında kendisini bekleyen basın mensuplarının görüntü almasına tepki göstermişti. Basın mensupları ile tartışan Esen, daha sonra kameraların arasına dalmıştı.



5

Neco, Bodrum'da eşi ile ilgili sorular soran habercilere saldırmıştı. Neco, "Ayrıldığınız iddia ediliyor. Doğru mu?" sorusuna dayakla karşılık vermişti. Neco'nun ağır darbeleriyle yaralanan kameraman, iş göremez raporu almıştı.



6

Cem Özer, Bebekte bir kafede sevgilisi olan manken Arzu Yanardağ ile otururken fotoğraflarını çeken muhabirlere saldırmıştı.



7

Beyoğlu'nda bir kulüp çıkışında elindeki şemsiye ile muhabirlere saldıran Hande Ataizi, "Hiç pişman değilim" demişti. Olayın muhabirler tarafından yanlış aksettirildiğini belirten Hande Ataizi, o gece yaşananları kendi ağzından anlatmıştı.



8

Bir şemsiye vakası daha... Ünlü şarkıcı Britney Spears, alkol ve uyuşturucu tedavisi gördüğü zamanlardaki haliyle kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere sinirlenmiş ve elindeki şemsiyeyle saldırmıştı.



9

Paparazziler ile arası hiç iyi olmayan Cameron Diaz bir muhabirin fotoğraf makinesini elinden kaptı ve sakinleştirilemedi.



10

Oyuncu Jude Law, kendisini görüntüleyen bayan gazeteciye saldırmıştı. Law, Londra gecelerinde kendisini görüntüleyen paparazziyi de tokatlamıştı.



11

Asthon Kutcher, gece gezmesinde kendisini görüntüleyen paparazzilere saldırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr