Halı Silkelerken Hayatını Kaybeden Kadının Kızının Feryadı Yürek Yaktı! 'Anne Ben Sensiz Ne Yaparım'

Antalya Kepez'de balkondan halı silkelediği dengesini kaybedip beton zemine düşen 53 yaşındaki Satı Üçgül hayatını kaybetti. Satı Üçgül'ün kızı Elif Üçgül, annesinin ölüm kahroldu.

16.06.2021-18:16 - (Son Güncelleme: 16.06.2021-18:16) Halı Silkelerken Hayatını Kaybeden Kadının Kızının Feryadı Yürek Yaktı! 'Anne Ben Sensiz Ne Yaparım'

Antalya'nın Kepez ilçesinde  meydana gelen acı olay, saat 11.00 sularında beş katlı bir binanın birinci katında gerçekleşti. 53 yaşındaki Satı Üçgül, balkonda halı silkelerken aniden dengesini kaybedip yere düştü. 

Mahalle sakinlerinin ihbarı ile adrese 112 sağlık görevlileri gönderildi. Satıl Üçgül, sağlık personellerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

''ANNEM BEN SENSİZ NE YAPARIM''

Üç çocuk annesi Üçgül'ün ölüm haberini öğrenip gelen kızı Elif Üçgül, uzun zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Yakınlarının desteği ile ayakta durabilen Elif Üçgül, "Annem ben sensiz ne yaparım. Sen de babam gibi beni bırakıp gittin" sözleriyle feryat etti. Üçgül'ün feryatları yürekleri dağladı. Elif Üçgül, ailesi tarafından zorlukla sakinleştirilebildi.

Satı Üçgül'ün cesedi, otopsi işlemleri yapılmak için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna alındı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal