Hakan Kutlu'nun Kasımpaşa - Beşiktaş Maçından Sonra Yaptığı Açıklamalar Büyük Dikkat Çekti!

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi Kasımpaşa'nın teknik direktörü Hakan Kutlu'dan maçın ardından dikkat çeken açıklamalar geldi.

04.12.2021-10:52 - (Son Güncelleme: 04.12.2021-11:43)

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında siyah beyazlılar, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi takımın teknik direktörü Hakan Kutlu'dan maçın ardından dikkat çeken sözler geldi.
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa'da teknik adam Hakan Kutlu, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Hakan Kutlu'nun yapmış olduğu açıklamalar çok konuşuluyor.

HAKAN KUTLU'DAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Hakan Kutlu maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Göreve geldiğimizden beri üst üste koyarak bugüne gelmiştik. Beşiktaş'ın da sıkıntıları vardı. Bu maçı toparlanma maçı olarak görüyorlardı. Bize de dipten kurtulmak için 3 puan lazımdı. Rakibimize az pozisyon verdik. Oyun olarak iyi şeyler ortaya koyduk. 3. bölgede pas hızını hızlandırınca daha çok şeyler yapacağız. Bu maçı kazanabilirdik, kazanmaya yakın olan taraf bizdik. İki takımı da tebrik ediyorum. Hakemi tebrik ediyorum maçın sonucuna etki edecek bir hata yapmadı.'
'Kötüye giden işi düzeltmek çok zor. İyi giden düzeni devam ettirmek daha kolay. Sergen hoca da biz de onun sıkıntılarını yaşadık. Bu maçta oyun olarak bir tık üzerine attık kendimizi. Bu maçta 1 puan bizim için kötü değil.' ifadesine yer verdi.

HAKAN KUTLU'NUN AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Kasımpaşa teknik direktörü Hakan Kutlu'nun, Beşiktaş ile kendi evlerinde 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamalar, gerek futbol medyasında gerek sosyal medyada büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal