14.04.2020-16:58 (Son Güncelleme:02.08.2021-09:12)


1

Koç

Koç

Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. Bu hafat dikkatiniz daha çok gönül meselelerine kayabilir ve yeni hoş başlangıçlara imza atabilirsiniz ve fakat bu anlamda hareket almadan önce karşınızdaki insanın sizin için ne kadar vazgeçilmez olabileceğini bir düşünün derim. Keza bu hafta borsaya, kripto paraya yani sonunun ne olacağı belli olmayan işlere kayabilirsiniz.



2

Boğa

Boğa

Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar. Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan konular bu hafta sizi baya kendine çekecek gibi duruyor. Bu anlamda güzel gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlara girişebilirsiniz. Maddi konuda biraz daha temkinli olursanız sorunsuz bir hafta yaşamanız olası.



3

İkizler

İkizler

Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar. Yakın çevremiz, kardeşler, arkadaşlarımız,Kardeş ilişkileri, yakın çevre ile olan iletişim, arkadaşlık ilişkileri, kısa yolculuklar, uzun vadeli olmayan plan ve projeleri anlatan konularda yani sizin pek de bıcırdayacağız mevzularla içli dışlı olmanız olası. Bu haftayı sevdiklerinize ayırmanız ne hoş olur.



4

Yengeç

Yengeç

Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar. Ağustos’un bu ilk haftasında sizin dikkatinizi daha çok maddi konular çekecek ve bu anlamda artık yeni atılımlara ve kaynaklara bakacak olabilirsiniz. Önünüze gelecek olan fırsatları iyi değerlendirirseniz. Bu haftanın kazananı emin olun siz olursunuz. Bilmediğiniz konularda danışmanlık almaktan çekinmeyin.



5

Aslan

Aslan

Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar. Kendinize daha özen göstereceğiniz bir haftadan geçeceksiniz gibi durmakta. Önünüzde hem maddi, hem de manevi anlamda hoş sürprizler gelebilir. O nedenle bu fırsatları değerlendirmeye bakın. Bunun yanında bu hafta konuşurken kelimeleri doğru seçmeye ve derdinizi tam anlatmaya gayret edin.



6

Başak

Başak

Bu hafta sizin için özellikle kafanızı boşaltıp, ruhunuzu dinlendirmeniz için iyi zamanlar oluşabilir. Bunun yanında sağlık ve ortak gelirler konularında da yine gülümseten haberler, durumlar yaşamanız olası. Maddi anlamda ise kafanızın ermediği konularda mutlaka bilen birilerine danışmanızda bu hafta fayda var.



7

Terazi

Terazi

Daha sosyal, daha çok insanlarla içli dışlı bir hafta yaşayacak olabilirsiniz. Kendini çok daha şanslı hissedeceğiniz bu haftada yeni insanlarla tanışabilir ve duygusal bağlar kurabilirsiniz. Bunun yanında yeni iş başlangıçları ve görüşmelerinizde olabilir. İş konusunda duygularınızdan çok aklınıza emanet edin kendinizi.



8

Akrep

Akrep

Tam bir iş haftasına giriyorsunuz. Büyük bir olasılıkla ciddi ciddi koşturarak çalışacağınız veya tatilde bile olsanız o telefonunuzun susmadığı bir hafta yaşayacak olabilirsiniz. Ve ayrıca bu hafta özellikle sırt ve boyun ağrılarınıza dikkat edin ve beslenmenize özen gösterin derim.



9

Yay

Yay

Yurtdışı ile bağlantılı işleriniz veya orada yaşayan insanlarla ilgili mevzularınız varsa, bu hafta bunları halletmek için imkanlarınız olacak gibi duruyor. Ve akademik konularda da yine olumlu gelişmeler peşi sıra gerçekleşebilir. "Neredeyim, ben şimdi ne yapacağım?" gibi soruları sıklıkla kendinize sorabilirsiniz.



10

Oğlak

Oğlak

Bu hafta sizin için tam bir kaosla başa çıkma haftası olacak dersem abartmamış olurum. Küçük veya büyük herhangi bir konuda kaos yaşamanız ve bunu yine sizin çözmeniz mümkün görünmekte. Bu hafta özellikle eşinizin parası veya devlet kapısıyla ilgili meselelerlede boğuşuyor olmanız da söz konusu olabilir.



11

Kova

Kova

Ağustos ayı size ilişkiler konusunda biraz hareketli gelecek gibi duruyor. Bu hafta iş ve ortaklık, mahkemeler konusunda adımlar atabilir. Kim bilir belki de uzun vadeli bir ilişkiye kendinizi çekilirken bulabilirsiniz. Eğer hukuki gelişmeler sizi bu hafta ilgilendiriyorsa özellikle sizi temsil edecek olan kişiyi dikkatli seçin.



12

Balık

Balık

Bu hafta sizin için sağlık konusu gündem olabilir ve tabii çalışma, iş koşulları ve iş arkadaşlarınızda yine dikkatiniz içinde duruyor. Bu anlamda hayatta servis verdiğiniz ve aldığınız konular ve başlıklarda yeni, güzel başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onunla ilgili gelişmeleride yine bu hafta takip edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR