Hadise Ölümle Burun Buruna Geldi! Lastiği Patlayan Araba Savruldu

Ünlü şarkıcı Hadise ile sevgilisi Mehmet Dinçerler Çeşme tatili dönüşü ölümden döndü. Tekerleğin patlamasıyla korkunç bir kaza geçiren çiftten ünlü şarkıcı baygınlık geçirdi.

21.04.2021-13:32 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-12:22) Hadise Ölümle Burun Buruna Geldi! Lastiği Patlayan Araba Savruldu

Son yıllarda başarılı iş girişimleri ve şarkılarının yanı sıra aşk hayatıyla da gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise’den kötü haber geldi. Güzel şarkıcı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşkla gündemi sarsarken ikilinin kaza haberi geldi. Korkunç kazanın ardından ünlü şarkıcının korkudan bayıldığı ve bir süre kendine gelemediği söyleniyor.

HADİSE İLE AŞKINA NAZAR DEĞDİ

Kaan Yıldırım ile ayrılığının ardından ismi iş insanı Mehmet Dinçerler ile anılan Hadise gönlünü esmer yakışıklıya kaptırmıştı. Sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflar ve magazin gündemine düşen görüntüleri ile mutlulukları gözden kaçmayan çiftten alınan son haber sevenlerini korkuttu. Hafta sonu tatili için Çeşme’ye giden çift iki gün boyunca şehri gezip birlikte çok güzel vakit geçirdi. Tatilin ardından İstanbul’un yolunu tutan çiftten son dakika kötü haber geldi. Hadise’nin gönlünü kaptırdığı aşkı Mehmet Dinçerler’in seyir halindeki arabasının lastiği patladı. Ön lastiği patlayan araç, ancak sağa sola çarparak durabildi. Korkunç kazanın ardından güzel şarkıcı Hadise korkudan bayıldı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin Hadise ile Mehmet Dinçerler’e; “bu araçtan nasıl sağ çıktınız?” sorusu ise gündemi kasıp kavurdu. Bir süre kendisine gelemeyen ünlü şarkıcının son durumu hakkında yaptığı bir açıklama ise şuanlık yok.

hadise

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal