Hadise Altın Kelebek Ödül Töreni'ne Sevgilisiyle Damga Vurdu!

Bu yıl 47.’si düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüller sahibini buldu. “En İyi Kadın Şarkıcı” ödülünü alan Hadise, geceye konuşması ile damga vurdu. İşte geceye ilişkin detaylar ve Hadise’nin konuşması…

26.07.2021-12:50 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-09:35)

Şarkılarıyla gönülleri mest eden Hadise, bu senenin En İyi Kadın Şarkıcısı seçilerek Altın Kelebek ödülüne layık görüldü. Şıklığı ve zarifliğiyle göz kamaştıran Hadise, geceye sevgilisi Mehmet Dinçerler ile katıldı. Kısa bir süre içinde dolu dizgin aşk yaşamaya başlayan ikili son zamanların en çok magazine düşen çifti olmuştu. Bu yıl 47.’si düzenlenen Altın Kelebek Ödülü’nde En İyi Kadın Şarkıcısı ödülüğne layık görülen güzel şarkıcı Hadise, geceye sevgilisi Mehmet Dinçerler’e teşekkürü ve kadın hakları konusunda gerçekleştirdiği konuşma ile gündeme vurdu.

HADİSE KADIN HAKLARINI UNUTMADI

Her fırsatta Kadın Hakları ve kadınların yaşadığı hak ihlalleri ile sesini çıkarmaktan çekinmeyen Hadise, bu yıl yaşamına son verilen kadınları yine unutmadı. En İyi Kadın Şarkıcı ödülünü alan Hadise, bu ödülü hemcinslerine ithaf etti. Ödül töreninde konuşmasına öncelikle gece boyunca kendisine eşlik eden sevgilisi Mehmet Dinçerler’e teşekkür ederek başladı. Hadise sözlerine şu şekilde devam etti; “Sevgilim Mehmet, tüm gece elimi tuttun teşekkür ederim çok heyecanlıyım çünkü. Bugün dünya kadın hakları gün, önemli bir ün bence. Böyle bir günde bu kadar önemli bir ödül almak benim için çok değerli. Çünkü biliyorsunuz kadınlar konusu bende çok hassastır. Hiçbir zaman susmadım bu konuda, hiçbir zamanda susmayacağım. Bu sene çok fazla kadın öldürüldü. Çok fazla kadın kaybettik ülkemizde. Bu ödülü 2018’de de aynı şeyi söylemiştim hayatları kısıtlanan kadınlar için alıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

hadisee

HADİSE'DEN MEHMET DİNÇERLER ŞOVU

Geçtiğimiz hafta sevgilisi Mehmet Dinçerler-Hadise kısa bir haftasonu kaçamağı yaparak Çeşme’ye gitmişti. İki gün boyunca keyifli anlar yaşayan çift, İstanbul dönüşünde korkunç bir kaza geçirmişti. Sürücü koltuğunda Dinçerler’in olduğu arabanın ön lastiği patlayınca kaçınılmaz sonda gerçekleşti. İlk yayılan haberlere göre, Hadise’nin kazadan çok korktuğu ve baygınlık geçirerek bir süre kendine gelemediği iddia edildi. Bir süre sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Hadise, sağlık durumları hakkında bilgi vererek iyi olduklarını açıkladı. Dün gece ödül töreninde bir an olsun ellerini ayırmayan ikili ilişkilerinin de iyi yönde gittiğini kanıtladı. Hadise yaptığı ödül konuşmasında sevgilisi unutmayarak adeta sahnede kıskandırma şovu yaptı. Geçtiğimiz aylarda oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile ilişkisini noktalayan Hadise hızla yeni bir aşka yelen açmıştı. Yüzlerce kişinin önünde sevgilisine teşekkür eden Hadise'nin nispet yapıp yapmadığı magazin gündeminde merak edilen konular arasında yer aldı. Ödül törenindeki şıklık yarışının için de olan Hadise de gece için giydiği yeşil tonlarındaki elbisesi ile hayranlarından tam not aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal