Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Hadise ve Seda Sayan Aşk Dörtlüsünün İçine Düştü
Tuğçe Arıbaş
Hadise ve Seda Sayan Aşk Dörtlüsünün İçine Düştü
22.02.2020 Cumartesi 12:15

Hadise ve Seda Sayan Aşk Dörtlüsünün İçine Düştü

Hadise’nin hayatı bir nevi bu günlerde gökkuşağı gibi. Bir yağmurlu bir güneşli bir hafta geçirdi. Anlatmaya kötüden başlayacak olursam, Hadise’nin web sitesinin domainini elinde tutan ablası bir intikam seçeneği olarak domaini satışa çıkarmıştı.

Hadise ablasına bu sebeple açtığı davayı kaybetti. Bir kez daha iyilikten maraz doğduğunu bizlerde naklen izlemiş olduk. Yıllarca ablasına destek olan, başka kimseyle çalışmayan Hadise kardeşliğinin bedelini acı şekilde ödedi.

Abladan yana kaybeden aşkta kazanıyor olsa gerek, uzun zamandır aradığı aşkı Ezgi Eyüpoğlu’nun eski eşi oyuncu Kaan Yıldırım’da buldu. Yıldırım’ın ailesiyle tanışan Hadise kaleyi içten fethederek kendisini aileye oldukça sevdirmiş durumda.

İşte aşk dörtlüsü tam bu noktada başlamış oluşmuş oldu. Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’de aşkı, Hadise’nin sevgilisi Kaan Yıldırım’ın eski eşinde buldu.

O Ses Türkiye’nin jürisinde yer alan, araları oldukça iyi olan Seda ve Hadise için bu oldukça kötü bir rastlantı. Her ilişki evlilikle sonuçlanacak olsa, Seda Sayan gelinin eski kocasının düğününe gitmiş olacak. Ya da tam tersini düşünürsek, Hadise sevgilisinin eski karısının düğününe gidecek. Düğüne katılma düşüncesi çok uç bir örnek olsa bile, düğünde bulunmasalar da O Ses Türkiye’de bir değişiklik olmazsa ikili için tatsız bir durum olmuş olacak.

Tabi tüm bu tatsızlıklar ilişkilerin sürmesi halinde yaşanacak. Aldığım duyumlara göre Kaan Yıldırım, Hadise’nin ilişkiyi hemen belli etmesinden dolayı çok gerilmiş. İlişkide tatsızlıklar Hadise’yi vazgeçme noktasına kadar getirmiş.

Ece Erken Canlı Yayında Rezil Oldu

Çoğumuzun hayatında unutulmaz şapşallıklar yaptığımız, kendimizi rezil ettiğimiz anlar olmuştur. Benim hayatımda da bu tip tahlihsizlikler çok oldu. Bunlardan birini yüzünüzde tebessüm oluşturacağını düşündüğüm için size anlatmak istiyorum.

Denizi çok soğuk olan Sarımsaklı’da, kıyıda suyun serinliğine göre denize girip girmeme konusunda karar vermeye çalışırken yavaş yavaş belime kadar suya girdim. Ayağımda kalan parmak arası terlikleri fark ettiğimde geri dönmeyi gözüm yemeğince, aklıma o dahiyane fikir geldi!!!

Havada rüzgar da yok kıyıya atarım diye düşündüm. Allah’ın işine bak ki, tam attığım sırada çıkan fırtına yüzünden attığım terlikler, denize girmeye çalışan oldukça göbekli bir adamın tam göbeğine vurup denize düştü.

Ben hiç tanımadığım bir adama terlik atmanın utancı; gören insanların kahkahaları arasında adama özür dilemek için koşarken, adam bana bakıp iyi ki terliklerinizdi, göbeğimi balıklar yedi diye çok korktum demez mi… Gerçekten trajikomik unutulmaz bir anı oldu benim için.

Evet söze neden utançtan girdim? Çünkü Ece Erken canlı yayında tahlihsiz bir olay yaşadı.

Acun Ilıcalı’ya, Şeyma Subaşı’nın gönderdiği mesajın, canlı yayında gözükmesine çok mu gülmüştü bilinmez! Telefonunda bir paylaşım gösterirken, Instagram’da kullandığı tüm fake hesapların listeni açmış oldu. İşin kötüsü, tüm hesap adları o kadar net televizyona yansıdı ki artık Ece Erken’in takibinden şüphelenen herkes o adları kontrol etmeye çoktan başlamıştır…

Ece Erken sahte hesap kurbanı olsa da aslında gerçek anlamda Black Miror dizisinin içinde gibiyiz. Her şey sahte. Devamlı olmadığı gibi gözükme derdine düşmüş insanların, paylaşımlarına bakıp, o kişilerin takipçisi olarak bu gidişi daha da hızlandırmaktan başka bir şey yapmayan sistemin içinde ki en küçük çarktan farksız bir işlev görüyor günümüz insanı.

O çarktan çıkıp aynı imaja bürünmeye çalıştıkça sahteleşmeler artıyor. Gerçekte takip etmek istenen kişileri bile takip etmek için, sahte hesaplar açılıyor. Robotları insanlaştırdıkça, insanları robotlaştırıyorlar. İnsanların klonlanması yasak olan bir sistem içinde, hür iradesiyle birinin klonu haline gelmiş, kişiliğini bırakmış insanlar oluşturuldu. Anın tadını, her geçen sağlıklı ve huzurlu anın Allah’ın en büyük hediyesi olduğunu ve birilerinin kopyası olmak için Allah tarafından yaratılmadığımızın anlaşıldığı günlerde görüşmek üzere…

Aşk dörtgeni demişken aşk üçgenini atlamak olmaz!

Eski Survivor şampiyonu Uğur Pektaş oldukça iddialı başladığı yarışmadan sakatlığı nedeniyle bir anda yarışmadan ayrıldı. Daha önce pek çok yarışmacı sakatlanmış hatta Hakan Hatipoğlu’nun ve Anıl Tetik’in uzun süre yarışmalara katılmadan iyileşmeleri beklenmişti. Uğur Pektaş’ın ayrılmasının ardında yatan sebep sadece sakatlık olmayabilir. Çünkü Uğur için talihsiz bir tesadüf oldu. Eski eşi Gamze Özçelik’le iki sene ilişki yaşamış Mert Öcal ile birlikte aynı adada yaşamak zorunda kaldı. Klasik haline gelmiş ıssız bir adaya düşsen alacağın 3 şey ne olur sorusunu almayacağın tek şey olarak uyarlasak cevap herhalde eski eşimin sevgilisi olurdu. Üzerinden zaman geçse de, geçmiş geçmişte de kalsa Uğur için kolay bir durum değildi. Dizindeki sakatlık adadan ayrılma için güzel bir kılıf oldu.