09.10.2019-14:32 (Son Güncelleme:20.04.2024-00:07)


1

Dansları ve cesur pozlarıyla eleştirilerin hedefi haline gelen Hadise, şimdi de mavi tulumuyla dikkat çekti.



2

Bir arkadaşının doğum gününe katılan ve mekan çıkışı basın mensuplarıyla sohbet eden Hadise, son dönemde hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Güzel şarkıcının arkadaşının doğum günü için tercih ettiği mavi tulum ise olay yarattı.



3

Kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine de giren tulum, çok sayıcı kullanıcı tarafından alay konusu oldu. Mavi tulumu ile sosyal medyada hedef olan Hadise için "Dünya starı olayım derken, Ciguli olmuş" yorumları yapıldı.



4

İşte Hadise'nin çok konuşulan mavi tulumu...



5

Sahte Takipçi İddialarına Cevap Verdi

Sahte Takipçi İddialarına Cevap Verdi

Instagram'da 10 milyon takipçiye ulaşan güzel şarkıcı, sahte takipçi satın aldığı iddialarına ise şu şekilde cevap verdi:



6

"Bilmiyorum, ben tek şunu biliyorum; ben hiç hayatımda nasıl sahte takipçi satın alınır bilmiyorum. Hiç yapmadım, Allah şahidim.



7

Bazı insanlar hiç resim yüklemeyerek 30-40-100-1000 kişi takip edebiliyorlar. Bunlara sahte diyebilirsiniz. Ben kendimi biliyorum. Allah şahidim, benim içim çok rahat"



8

Hadise, Instagram'da ulaştığı 10 milyon takipçi sayısını konserinde çektiği bir video ile kutlamıştı. Hadise videonun altına şu olay yaratan ifadelere yer vermişti:



9

"Senin Instagram'da 10 Milyon takipçin yok ki! Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun? Senin Instagram'da 10 Milyon takipçin Y-O-K!



10

Ama benim var. 10 Milyon'a sesleniyorum buralarda daha çok eğleneceğiz"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr