19.11.2019-12:05 (Son Güncelleme:24.04.2024-00:33)


1

Yaptığı her paylaşım olay yaratan ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde Instagram'ı sallayacak yeni pozlara imzasını attı.



2

Son dönemde verdiği kilolar ile büyük beğeni toplayan O Ses Türkiye'nin güzel jüri üyesi Hadise, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta muhteşem bir konser verdi.



3

Hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan ünlü popçu Hadise, sevilen şarkılarını kendisine izlemeye gelenlerle hep bir ağızdan seslendirdi.



4

Konser kıyafeti ile oldukça büyük ilgi gören Hadise'nin süper minisini görenlerin nefesi kesildi.



5

O Ses Türkiye programında uzun yıllardır jüri üyeliği yapan ünlü şarkıcı Hadise, sahnede yıldız gibi parlarken görsel bir şov yaptı.



6

Hadise, konser anından fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmezken kıyafeti takipçilerinden tam not aldı.



7

Instagram'dan paylaşım yapan Hadise, verdiği cesur pozlara 'Prensesler gibiydim ben' notunu ekledi. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.



8

Hadise, Kıbrıs'ta sahena almadan önce gazetecilerin kendisine sorduğu 'Yalnızlıktan sıkıldınız mı?' sorusuna verdiği cevapla ağızları açık bıraktı.



9

Hadise, 'Kim diyor yalnız olduğumu, Alla Allah. Siz niye yalnız olduğumu düşünüyorsunuz mesela. Sahne öncesi beni özel sorularla köşeye sıkıştıramazsınız. Yıllardır beraber değil miyiz arkadaşlar, bu soruları yıllardır soruyorsunuz, ne zaman sıkıştım.



10

Biri olsa da söylemem, bu benim özel hayatım. Bir gün evlenirim karşınıza çıkıp ben evlendim de demem söyleyeyim size. Özel hayatımı özel yaşamayı seviyorum. Gelinlikle karşınıza çıkıp, hoş geldiniz arkadaşlar dememi bekleyin.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr