08.07.2021-15:42 (Son Güncelleme:25.04.2022-09:11)


1

Dün akşam saatlerinde Yalova'da akıl almaz bir olay yaşandı. Emekli albay gürültüden rahatsız olunca komşularının üstüne kurşun yağdırdı.



2

Gürültüden rahatsız olan emekli albay, komşularıyla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Emekli albay kavganın büyümesiyle evinden beylik tabancasını alıp geldi.



3

Emekli albay, tabancasıyla komşularına kurşun yağdırmaya başladı. Kurşunlar tam üç kişiye isabet etti, bunlardan Mehmet Ödef (58) isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer iki kişi ise ihbar sonucu gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.



4

Emekli albay, kurşun yağdırdıktan sonra sahile gitti ve sahilde tabancasını kafasına dayayarak tetiği çekti. Cinnet geçiren albay, intihar etti.



5

Olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Savcının incelemesinin ardından emekli albayın ve ölen komşusunun cesetleri morga kaldırıldı.



6

Akıl almaz olay ile ilgili soruşturma devam ederken emekli albayın daha önce de gürültü yüzünden komşuları ile kavga ettiği öğrenildi.



7

Bu tartışma yine kavgaya dönüşmüş ama diğer komşuların araya girmesi ile kavga sonlanmış.



8

Dün akşam saatlerinde yaşanan kavgaya ise maalesef komşular müdahale edemedi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR