Hain FETÖ Bu Kez de Şehitlere Dil Uzattı!

FETÖ elebaşı Gülen aziz şehitlerimize dil uzattı. Teröristbaşı, Irak'ın NRT isimli televizyon kanalında PKK'lı teröristler hakkında tek kelime etmezken şehitlere hakaret etti.

06.08.2016-10:43 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Hain FETÖ Bu Kez de Şehitlere Dil Uzattı!
Teröristbaşı Gülen Irak'ın NRT isimli televizyon kanalına verdiği röportajda Güneydoğu'daki terörle mücadele konusunda skandal ifadeler kullandı. Devletin bölgeyi kan gölüne çevirdiğini iddia eden Gülen, PKK'lı teröristler hakkında tek kelime etmezken şehitlere ise hakaret etti.
Yaklaşık 40 yıldır insanların dini hassasiyetlerini kullanarak onları sömüren ve kendisini dini bir lider gibi gören teröristbaşı aslında dini hain emellerine alet ettiğini bir kez daha gösterdi. Şehadet makamının ne demek olduğunu bilmeyen teröristbaşı, aziz şehitlerimiz için "bir hiçe, bir yokluğa itilen insanlar" ifadesini kullandı.

"BİR HİÇLİĞE, BİR YOKLUĞA GİTTİLER"

Ben orada televizyona bakmaya cesaret edemiyorum. İster orada mazlum, mağdur durumuna düşen yerli insanlar, isterse beri tarafta bir hiçe, bir yokluğa doğru itilen ve sonra "şehit oldu" diye böyle teselli olan insanlar. Bunların her ikisi de iki cephe adına acı yani.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal