CHP'liler Güne Sürprizle Uyandı!

CHP'nin İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun attığı haince tivitleri sokaklardaki afişlerde görenler güne şaşkınlık içinde uyandı.

21.01.2018-08:37 - (Son Güncelleme: 21.01.2018-13:13) CHP'liler Güne Sürprizle Uyandı!

İstanbullular pazar sabahına cadde ve sokaklarda, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımlarında PKK FETÖ ve DHKPC lobilerine göz kırpan devletin liderine "seri katil" yazılı " ALIN SİZE CHP" içerikli afişlerle uyandı.

İstanbul'un tüm ilçelerinde yer alan afişlerde Kaftancıoğlu'nun devlet düşmanlığı sergileyen tweetleri dikkat çekti. Kaftancıoğlu, CHP'nin geçen hafta yapılan kongreyle İstanbul teşkilatına başkan olarak seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun, 15 Temmuz'da darbeyi durduran halka 'DEAŞ'çı' muamelesi yaptığı tweetler ortaya çıktı.

Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik çok ağır hakaretler ettiği de ortaya çıktı. Kaftancıoğlu, “Tayyip Erdoğan nerdesin, Allah belanı versin. Şimdiki sloganımız da bu” şeklinde tweetleri ile toplumu kin ve ayrımcılığa sürüklediği kaydedildi.

Broşür ve afişlerde Kaftancıoğlu’nun cinsiyetçi, ve toplumu ayrıştıran sosyal medya paylaşımlarına da yer verildi.

Gezi ve Kobani provokasyonunu destekleyen Kaftancıoğlu’nun Ermeni soykırım yalanı hakkında attığı skandal tweetler toplum tarafından tepkiyle karşılandı. Devlete “seri katil” diyen Canan Kaftancıoğlu’nun HDP’ye verdiği destek ise gözlerden kaçmıyor.

Afişlerde yer alan Canan Kaftancıoğlu'nun tweetleri ile millet bir kez daha CHP HDP ortaklığını görmüş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal