Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

CHP Kurultayında Skandallar Bitmek Bilmiyor

CHP'de 36. Olağan Kurultayı skandallarla devam ediyor. Kurultayın 2. gününde Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesi yayımlandı. Listede Sera Kadıgil'in olması ise tepkiyle karşılandı.

05.02.2018-10:27 - (Son Güncelleme: 05.02.2018-09:48) CHP Kurultayında Skandallar Bitmek Bilmiyor

CHP'nin 36. Olağan Kurultayı krizlerle gündeme geldi. Mükerrer oy tartışmaları, yumruk yumruğa kavgalar ve zehirlenme vakalarının üstüne kurultayda bir skandala daha imza atıldı.

Kurultayın ikinci gününde Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesi yayımlandı. Listede bulunan Sera Kadıgil ismi ise dikkatlerden kaçmadı. Daha önce,

"Kapıda oynayan çocuklardan rahatsız olunca kızgın yağ dökem mi üstlerine? Ya da uykumdan uyandıran ezan için camiyi basıp imamı mı keseyim?" tweetiyle ezana ve milli değerlerimize yaptığı hakaretlerle gündeme gelen Kadıgil CHP Parti Meclisi üyeleri listesinde yer aldı. 

İŞTE SERA KADIGİL'İN BİR BAŞKA SKANDAL TWEETİ

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞIYOR:

Vatan millet düşmanlarını baş üstü yapan CHP'ye ve Kadıgil'e sosyal medyada tepkiler çığ oldu!

İşte o tepkilerden bazıları;

SERA KADIGİLOĞLU KİMDİR ?

Twitter'da ezana hakaret eden CHP PM Üyesi Sera Kadıgil kimdir? Gözaltına alınarak gündeme gelen Sera Kadıgil aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte biyografisi..

29 Kasım 1984 tarihinde dünyaya gelen Sera Kadıgil doğma büyüme İstanbulludur. Lise eğitimini 2003 yılında Vefa Lisesinde, üniversite eğitimini 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden almıştır. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Özel Hukuk alanında başladığı Yüksek Lisans eğitimini 2010 yılında "Sinema Eserleri" üzerine yazdığı tezi ile tamamlamıştır.. Aynı dönemde Londra Queen Mary Üniversitesinde fikir ve sanat eserleri ile telif hakları üzerine yüksek lisans eğitimi almıştır.

İstanbul'da bulunan Kadıgil Hukuk Bürosu'nun sahibi olan Kadıgil, 2008 yılından bu yana İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Yürütme Kurulu Üyesidir.

2014 yılında beri Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi olan Sera Kadıgil Twitter'da ezana hakaret ederek gündeme gelmiş ve gözaltına alınmıştır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;